خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
14:39:51 - دوشنبه 20 مرداد 1393
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش از ایجاد سازمان رفاهی فرهنگیان خبر داد و گفت: این سازمان با هدف رفاه حال فرهنگیان و جلب رضایت آنها ایجاد می شود.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام ناصری زنجانی در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه طرح های اقتصادی نو و بسیار خلاقانه ای در آموزش و پرورش آغاز شده افزود: به طور مثال یکی از این طرحها ایجاد سازمان رفاهی فرهنگیان است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر وزیر آموزش و پرورش دستور ایجاد سازمان رفاهی فرهنگیان را صادر کرده است، اظهار داشت: با ایجاد این سازمان تمامی منابع و امکانات پراکنده در آموزش و پرورش تجمیع می شوند.
وزیر آموزش و پرورش در ابتدای دوران سرپرستی اش در این وزارتخانه از ایجاد سازمان رفاه فرهنگیان با محوریت مسکن، مصرف و درمان خبر داده بود.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش در ادامه از فروش املاک مازاد آموزش و پرورش خبر داد و گفت: براساس قانون بودجه سال ۹۳، آموزش و پرورش می تواند املاک مازاد خود را بفروش رساند و از محل اعتبار آن در پیشبرد برنامه های عمرانی و تعیین تکلیف مدارس قلع و قمعی و استیجاری استفاده کند.
انتهای پیام/











