پویش ملی کتابخوانی «به رنگ خدا» برگزار میشود
دانشآموزان در ۴ درس میتوانند تک ماده کنند
آغاز آزمونهای شبهنهایی دبیرستانیها ازپسفردا
در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمیکنند
طرح جامع حجاب و عفاف در حال آمادهسازی است
۲ هزار سهمیه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایر
ضرورت رعایت حرمت ماه رمضان در روز طبیعت
گذشت زمانی که آمریکا و انگلیس بتوانند نفت این ملت را بدزدند
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
18:09:43 - سه شنبه 21 مرداد 1393
یکی از دانههای بسیار خوشمزه در آجیل، می تواند برای سلامت قلب بیماران دیابتی بسیار مفید باشد.
به گزارش” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران در یک تحقیق منحصر بفرد دریافتهاند مصرف پسته می تواند اثر محافظتی برای سلامت قلب مبتلایان به دیابت ایفا کند.
گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها مصرف دو روز پسته در طول روز به میزان کم می تواند سبب کاهش فشار خون در مبتلایان به دیابت شود.
بررسیها نشان می دهند، براساس تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پسته مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان وجود دارد که میتواند به سلامت قلب دیابتیها کمک کند.
پژوهشگران تاثیر مصرف پسته را بر قلب دیابتیها را تنها پس از ۴ هفته از انجام این آزمایش به دست آوردهاند.
پژوهشگران اعتقاد دارند، مصرف پسته سبب افزایش فعالیت اعصاب پاراسمپاتیک می شود که فعالیت این عصب مانع از بروز آسیب به عروق خونی در بیماران دیابتی میشود.
پزشکان در عین حال توصیه می کنند افراد از پسته به صورت خام، تازه و غیر بو داده و حاوی نمک استفاده نمایند تا از مزایای آن به صورت کامل بهرهمند شوند.
انتهای پیام/