وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش” صبح رابر” به نقل از ” بوتیا ” بعد از سخنان اخیر و دور از انتظار دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری ایران اسلامی که همه شوکه کرد و برنگرانی ها افزود ، امید های مردم هم ناامید شد و روزهای تلخ گذشته مثل یکشنبه ی سیاه مجلس را به یادها آورد.
اینگونه ادبیات که ناشی از نچرخیدن کلید دولت تدبیر و امید در راستای باز کردن فقل هاست ، راهی به عقب است و بیش از پیش مردم را به شعار ها و عملکرد دولت یازدهم بدبین خواهد کرد.
استفاده از الفاظی نابجا آنهم در این سطح از دولت و تایید اطرافیان نشانی جز ناامید شدن خود دولت از اجرایی کردن وعده هایشان برای مردم نخواهد داشت و اگر این اتفاقات تکرار شود، خدا داند چه خواهد شد.
امیدواریم که دولت مردان تدبیر و امید با سعه ی صدر و تفکر بیشتر در راستای تحقق وعده های انتخاباتی خود تلاششان را مضاعف کنند و به خداوند منان توکل کنند و قدرت حمایتی مردم را هرگز فراموش نکنند.
انتهای پیام / نورا ش










