آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش” صبح رابر” به نقل از به نقل از رئیس شورا و مرکز ملی رقابت با اعلام این خبر افزود: با مذاکراتی که با خودروسازان داشتیم قیمت خودروهای پر تولید سه درصد کاهش خواهد یافت.
رضا شیوا گفت : در شرکت سایپا احتمالا پراید و تیبا و در شرکت ایران خودرو پژو ۴۰۵ و سمند به میزان ۳ درصد قیمت نهایی را کاهش می دهند که می تواند در قیمت کارخانه به ۵ درصد برسد.
وی افزود: این کاهش قیمت به احتمال زیاد تا دو روز آینده از طرف خودروسازان اعلام خواهد شد.
رئیس شورا و مرکز ملی رقابت گفت: قیمت نهایی پس از اضافه شدن هزینه ارتقاء به یورو ۴ ، کیسه هوا، شماره گذاری ، مالیات و بیمه محاسبه می شود.
شیوا با اشاره به مباحثی که از طرف مجلس برای کاهش بیشتر قیمت خودروها مطرح شده است ،گفت: این بحث درباره مقوله یورو ۴ و کیسه هواست که تاکنون مدارکی در این زمینه به ما ارائه نشده است.
وی گفت: برای افزایش قیمت شرط هایی با خودروسازان داشتیم از جمله اینکه محصولات مستقیم و از طریق سایت عرضه شود تا حاشیه بازار کمرنگ شود یا قراردادهای یک طرفه ، دو طرفه تنظیم شود و آپشن ها اختیاری باشد و تولید خودروسازان نیز افزایش یابد که این موارد محقق شده است.
منبع : شبکه اطلاع رسانی دانا
این درحالیست که تابستان ۹۳ از نیمه گذشته است اما کشمکش بر سر قیمت خودرو همچنان ادامه دارد و بازار نیز کماکان در بلاتکلیفی بهسر میبرد.
انتهای پیام/






