پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

18:57:00 - چهارشنبه 29 مرداد 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
سلامتی قلبتان در این خوراکی‌ها
برخی از مواد غذایی مادی آنتی اکسیدان هستند که می‌توانند از تجمع چربی در عروق پیشگیری کنند.

به گزارش” صبح رابر”‌به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر حمید عبدی متخصص تغذیه و رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد با اشاره به خوراکی‌های مدافع قلب گفت: عدم تحرک، چاقی، دیابت، ژنتیک، استرس، غذاهای چرب، سیگار و فشار خون از عوامل تجمع چربی در عروق خونی و تنگ تر شدن آنها و در نهایت منجر به سکته قلبی می‌شود.

وی در ادامه گفت: خوراکی‌هایی که مادی آنتی اکسیدان هستند از تجمع چربی عروق قلبی جلوگیری می‌کنند، از جمله سیب که علاوه بر وجود آنتی اکسیدان سرشار از فیبر است و باعث پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و تجمع چربی‌ها در عروق و شریان‌ها می‌شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: بادام به دلیل وجود املاح معدنی از جمله (ویتامین E، پتاسیم و منیزیم) و چای سبز به دلیل اینکه خون را رفیق می‌کند موجب عبور از مجرای تنگ می‌شود، همچنین انجیر که علاوه بر فیبر فراوان سرشار از پتاسیم بوده و در کاهش فشارخون بالا نقش بسزایی را ایفا می‌کند.
وی در پایان یادآور شد: زرشک و آلبالو با کاهش فشار خون از بروز سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند، چرا که یکی از احتمالات بروز سکته‌های قلبی ناشی از فشار خون بالا است.
انتهای پیام /

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب