بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
6:26:36 - شنبه 8 شهریور 1393
موزه شهید باهنر شاید ناشناخته ترین موزه در شهر کرمان باشد. گنجینه خانه پدری شهید باهنر در قدیمیترین محله شهر کرمان است.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ” بوتیا “، گنجینه و منزل شهید حجت الاسلام محمد جواد باهنر که امروز به اسم موزه باهنر شناخته می شود یک ساختمان قدیمی در کرمان، خیابان شهید باهنر، خیابان شهید ایرانمنش، جنب هیئت عزاداری تکیه محله شهر است.
موزه شهید باهنر کرمان از آثار ماندگار و ارزشمند کنگره بزرگداشت شهید محمدجواد باهنر است که در بیستمین سالگرد شهادت آن شهید والامقام باهدف حفظ و احیای نام آن به همت سردار سرتیپ پاسدار دکتر عبدالمحمد رئوفینژاد فرمانده وقت لشکر ۴۱ثارالله تجدید بنا گردید و در تاریخ هفتم شهریور ۱۳۸۰ افتتاح گردید.
ساختمان موزه در دوره قاجار ساخته شده و در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۶ با شماره ثبت ۲۱۴۹۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/ه











