حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
تهران-ایرنا- یک مطالعه جدید نشان می دهد که اسفناج با مهار حدود ۹۵ درصد اشتهای غذایی می تواند به عنوان جدیدترین مولفه کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش “صبح رابر”به نقل از ایرنا ، دانشمندان دانشگاه «لوند» در سوئد در مطالعه ای متوجه شدند که عصاره اسفناج حاوی یک غشاء برگ سبز به نام thylakoids است که تا حدود ۴۳ درصد به کاهش وزن کمک می کند.
یافته های این مطالعه نتیجه تجزیه و تحلیل بررسی بر روی ۳۸ زن دارای اضافه وزن است.
هوس های غذایی معمولا در مورد غذاهای ناسالم مانند شیرینی و فست فودها صورت می گیرد.
این مطالعه نشان می دهد که مصرف thylakoids موجب افزایش تولید هورمون سیری و سرکوب هورمون گرسنگی می شود که این به کنترل بهتر اشتها ، عادت های غذایی سالم و افزایش کاهش وزن می شود.
پروفسور «کارلوت آلبرتسون» که در انجام این مطالعه همکاری داشت گفت: تجزیه و تحلیل های ما نشان می دهد که مصرف یک نوشیدنی حاوی thylakoids قبل از صبحانه موجب کاهش هوس های غذایی می شود و باعث می شود که انسان در طول روز احساس رضایت بیشتری از غذا خوردن خود داشته باشد.
انتهای پیام /











