حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
6:41:48 - شنبه 29 شهریور 1393
آنچه در تغذیه حائز اهمیت است حفظ تعادل میان مصرف و سوزادن کالری بدن است برخی از خوراکیها میتواند به تعدیل میزان چربی بدن ما کمک و از این طریق ما را لاغر کند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ مجید حسن قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به خوراکیهای چربیسوز گفت: مصرف برخی از خوراکیهابا مواد غذایی متابولیسم بدن را افزایش میدهد و چربیهای انباشته شده در نقاط بدن را سوزانده و ترکیب بدن ما را متناسب میکند.
وی با اشاره به اینکه مصرف برخی از خوراکیها از جمله آووکادو، فلفل چیلی، آجیلهای کم کالری، نسکافه و قهوه، سبزیهای کم کالری مثل خیار، سویا و قارچ متابولیسم بدن را افزایش میدهد، گفت: این خوراکیها میتواند به تعدیل میزان چربی بدن ما کمک و از این طریق ما را لاغر کند.
این متخصص در همین خصوص اظهار داشت: آجیلهای کم کالری با وجود بافت چربی باعث تاخیر در تخلیه معده شده که خود یک عامل در کاهش اشتها است.
وی گفت: قارچ و آووکادو نیز دارای بافتهای گیاهی هستند که چربیها در بافتهای فیبری خود را به دام میاندازد.
قمی در پایان یادآور شد: مصرف انواع سالاد کاهو به دلیل بافت چربیهایی که از طریق صفرا وارد دستگاه گوارش میشود را کاهش میدهد.











