بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
منظری توکلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار ” صبح رابر” از صدور حکم اعدام شیخ نمر انتقاد کرد و اظهار داشت: با توجه به موج بیداری اسلامی امروز که تمام کشور های اسلامی را در بر گرفته است ، مسلمانان خواستار اسلام ناب محمدی هستند و شیخ نمریکی از رهبران عالی رتبه جنبش اسلامی خواهی عربستان است .
وی دولت عربستان دولت بسیار مستبدی دانست و افزود : شیخ نمر ، نماد آزادی خواهی ، انسان کامل و الگوی انسان های آزاده ایست که می خواهند اسلام در جامعه و در دنیا حاکم باشد .
دکتر علیرضا منظری توکلی با محکوم کردن این حکم ناعادلانه گفت : حکم اعدام ایشان خلاف قانون ، خلاف شرع وخلاف عرف جوامع دموکراتیک است ، این حکم اعدام یک حکم ناعادلانه است و دولت عربستان باید در رفتارش تجدید نظر کند و اگر بخواهد به همین شکل ادامه بدهد ، قطعاً نابودی خودش را د ر پی خواهد داشت .
این نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد واکنش مسلمانان جهان به این حکم افزود : واکنش هایی کم و بیش تا الان در مورد این مسئله انجام شده ولی کافی نیست ، باید واکنش ها خیلی گسترده تر از این باشد، بالاخره یک انسان امروز مورد تهدید قرار گرفته است و احتمالش هم هست که اعدام شود و آن هم انسان آزادیخواهی که دنبال این است که مردم در عربستان اززیر بار ظلم و استبداد بیرون بیایند، وحرفهایشان را بگویند که حرفهای حقی هم هست .
وی افزود : من امیدواریم که ملت های کشورهای اسلامی حتی اگر دولت هایشان موضع گیری خوبی ندارند برخیزند و علیه حکم ناعادلانه فریاد بزنند .
منظری توکلی هدف از حکم اعدام شیخ نمر مبارزه با پدیده بیداری اسلامی دانست و عنوان داشت : حداقل ملت ها حرکت های خوبی باید داشته باشند ، امروز انقلاب اسلامی با بیداری اسلامی گسترده تر شده است ، مردم بخصوص امت اسلامی باید مقاوم بایستند و اجازه ندهند حکم اجرا شود و برای همیشه آزادیخواهان به انزوا بروند .
وی ادامه داد: به نظر من برای آل سعود عواقب این حکم فقط نابودی خودشان است و گزینه دومی هم وجود ندارد ، مطمئن باشید اگر این حکم اجرایی شود ، مردم شروع به فعالیت و حرکت کردن می کنند و مطمئن باشید که حکومت با کفر باقی می ماند ولی با ظلم باقی نمی ماند ، اگر این اتفاق بیفتد چون ظلم آشکار و بزرگی است قطعاً آل سعود به نابودی خواهند رسید و نابود می شود .
نماینده مردم شهرستانهای رابر و بافت و ارزوئیه درمجلس شورای اسلامی در خصوص اتخاذ راهبرد مناسب از سوی مسلمانان در این زمینه گفت : مردم باید خودشان حرکت و فعالیت کنند و از دولت هایشان بخواهند در مقابل این حکم بایستد تا این حکم اجرا نشود ،این راهبرد می تواند تأثیر گذار باشد ، یعنی ملت ها هم از دولت عربستان بخواهند این حکم اجرا نشود و هم از دولت هایشان بخواهند که در مقابل اجرای این حکم بایستند .
انتهای پیام /









