حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر“یادواره ۴۱شهید دانش آموز رابر و شهدای شاخص سال صبح امروز چهارشنبه باحضور دانش آموزان و فرهنگیان مسئولین ادارات و نهادها در دبیرستان آیت الله خامنه ای برگزار شد.
حجت الاسلام مرتضی جعفری امام جمعه شهرستان رابردر این یادواره با اشاره به اینکه شهدا زنده هستند و نزد پروردگار روزی می خورند ، گفت : تداوم راه شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت از وظایف اصلی همه قشرهای جامعه است ، شهدای دانشآموز نیز الگویی برای جوانان امروز کشورند.
وی با بیان اینکه اگر ما می توانستیم با شهدا صحبت کنیم تنها هدف رسیدن به خداست ،یاری کردن نائب امام زمان (عج) همان هدف شهداست ، افزود : باید هدف را بشناسیم و راه شهدا ، راه امام که شناخت و یاری رهبر مان آیت الله خامنه ای (مدظله العالی ) است .
وی از مقام معظم رهبری بهعنوان شاخص یاد کرد و اضافه کرد رمز پیروزی در جنگ تحمیلی پیروی مطلق از ولایتفقیه بود.
امام جمعه رابر ضمن اشاره به اینکه آینده به دست شمادانش آموزان است ، اذعان داشت : دانش آموزان که آینده سازان جامعه اسلامی هستند باید با شناخت اسلام واقعی، دین خود را به شهدا ادا کنند، با خوب درس خواندن و توجه به اعتقادات دینی از سوی دانش آموزان در سنگر علم و دانش به دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی بپردازند .
وی عبادت و بندگی خدا و درس خواندن همراه با بصیرت را در رأس همه برنامه دانست و افزود : هدف را بشناسیم ، مسائل سیاسی را بدانیم مثل مسئله داعش را خوب بفهمیم.
مرتضی جعفری با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در سال ۵۹ گفت : با هشت سال مقاومت و ایستادگی پیروز شدیم ، همان تجهیزات آن روز ،الان چندین برابر شده ، وظیفه من و شما سنگین تر شده است .
وی در پایان با بیان اینکه خدا به ما توفیق دهد اهل تقوا باشیم، هم شهداء و رهبری از ما راضی باشند ، گفت : ادامه دهنده راه شهداء باشیم، با برنامه ریزی دقیق از امکانات استفاده کنیم .
در این مراسم برنامه های متنوعی از جمله پخش کلیپ شهدا ، سرود، وصیت نامه شهید و مداح اهل بیت(ع) نیز به نوحه سرایی پرداخت.
یاد و خاطره شهید حسین فهمیده و ۳۶ هزار شهید دانش آموز که از این تعداد، ۴۱شهید دانش آموزشهرستان را گرامی می داریم .
































