وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش ” صبح رابر” مردم رابر نیز همانند سراسر ایران اسلامی با برپایی مجالس عزاداری در مساجد، تکایا، حسینیه ها و مصلی ها از شب گذشته عشق و ارادت وافر خود را به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) و خاندان عصمت و طهارت (ع) ابراز می دارند.
ارادتمندان و شیفتگان نبوی با حضور در مراسم عزاداری روزهای پایانی ماه صفر ، اشک ماتم می ریزند و عشق و ارادت خالصانه خود را به نبی مکرم اسلام و خاندان مطهرش ابراز می کنند.
همزمان با ۲۸ صفر سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) عزاداران و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت در قالب هیات های عزادار در مساجد شهرستان رابر در رثای ارتحال ملکوتی پیامبر بزرگوار اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع) با سینه زنی و نوحه خوانی در سوگ رحلت پیامبر اکرم و مظلومیت امام حسن(ع) اشک ماتم ریختند.
شایان ذکر است شیفتگان اهل بیت (ع) عصمت و طهارت بعد از نماز صبح دور هم گرد آمدند وبه مناسبت رحلت پیامبراکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) زیارت حضرت رسول (ص) از بعید را در مسجد جامع با هم زمزمه کردند و در غم ختم المرسلین و سبط اکبرش به سوگواری پرداختند.













