ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش” صبح رابر”بنابر شهادت تاریخ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله زمانی در شبه جزیره عربستان به پیامبری مبعوث شدند ، که تمام این منطقه در شرایط اسفبار فرهنگی به سر می بردند شرک و بت پرستی ، جامعه طبقاتی ، تعصبات قبیله ای ، جنگ و خونریزی ظلم و بی عدالتی قمار و میگساری جزو انحرافات فرهنگی مردم بود که در تار و پود وجودشان رخنه کرده بود .
در چنین شرایطی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مسئولیت پیدا کردند که مردم را از این منجلاب فساد نجلت داده به سوی نور کمال و معنویت و انسانیت رهنمون شوند .
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از یک سو باید انقلاب فرهنگی و نبرد فرهنگی برای نابود کردن بنیادهای فرهنگ جاهلی را مدیریت می کردند
از سوی دیگر با سران فتنه گر و منحرف قریش مبارزه می کردند ، سرانی که با سوء استفاده از فقر فرهنگی مردم عربستان و جایگاه تصنّعی خود قدرت و ثروت هنگفتی به کف آورده بودند و با چنگ و دندان از این موقعیت محافظ می کردند.
از سوی دیگر این انقلاب بزرگ باید با گروه اندک مسلمانان صدر اسلام انجام می شد . گروهی از لحاظ تعداد و تجهیزات فقیر بودند ولی از لحاظ ایمان و اعتقاد در سطح بالایی بسر می برند .
پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله با مدیریت الهی و با اخلاق عظیم خدایی خود و مجاهدت های بزرگان چون امیرالمومنین علی علیه السلام موفق به انجام این امر بزرگ و این انقلاب عظیم شدند .
وقتی که حکومت و انقلاب اسلامی پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله در مدینه تشکیل گردید گروهی از افراد منفعت جو و فرصت طلب به ظاهر به جمع مسلمانان پیوستند ، گروهی که در دل هیچ عقیده ای به خداوند ، آخرت و پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نداشتند همان گروهی که قرآن از آنها به عنوان منافق نام می برد .
این افراد در ادامه تاریخ اسلام ضربات بسیار مهلکی به بدنه اسلام وارد کردند . در زمان پیغمبر اکرم یکی از وسایل امداد رسان به پیغمبر اکرم صلی الله علیه و اله وحی الهی در قالب قرآن شریف بود ؛ قرآن کریم ماندگارترین و عمیق ترین مطالب را در قالب عبارات وحی در اختیار پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله قرار می داد و آنچنان نقشه های گروههای منافق و فتنه گر را برای عموم مسلمانان آشکار می کرد که جلوی تمام فتنه ها آنها را می گرفت .
از جمله این توطئه ها، توطئه ی به قتل رساندن پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله ، تشکیل گروه سازماندهی شده ، نفاق در قالب مسجد ضرار و .. بود .
از آنجایی که قرار نبود پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله عمری ابدی داشته باشد ؛ و با علم لاینتناهی خود تمام حوادث آینده را می دیدند سعی کردند با بیان کدهایی مردم را با حوادث فتنه آمیز این گروها بعد از خودشان آگاه کنند .
ادامه دارد .
حجت الاسلام زارع منصوری









