حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش” صبح رابر” به نقل از ” پایگاه اطلاع رسانی بوتیا ” “کن ریور”نوشت ؛ گروهی که خود را افراد داعش عنوان کرده، کنترل حساب توییتر و یوتیوب ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه را در دست گرفت.
این اقدام آنها باعث تعلیق این حساب توییتر شد.
هکرها لیستی از آدرسهای شخصی تعدادی از افسران آمریکا را درست در زمانی که باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، در حال سخنرانی درباره جنایات سایبری بود ، منتشر کرده اند.
جوش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در واکنش به این اقدام با بیان این که تفاوت قابل ملاحظه ای میان هک کردن یک حساب و نفوذ به اطلاعات انفورماتیک وجود دارد، تاکید کرد که این حادثه و اقدام در دست بررسی است.
مقامات آمریکایی تصریح کرده اند که هنوز نمی دانند که آیا این اقدامی تهدیدی برای شبکه های داخلی پنتاگون محسوب می شود یا خیر؟
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه که بر عملیات نظامی این کشور در عراق، سوریه و افغانستان، نظارت دارد در ایالت فلوریدای آمریکا واقع شده است.














