پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

6:27:16 - دوشنبه 6 بهمن 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تقویت حافظه با گیاهان دارویی
مصرف برخی از گیاهان به دلیل داشتن خواص دارویی و طبیعی خود برای درمان بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر ‏بسیار حائز اهمیت است از این رو در این گزارش به معرفی برخی از گیاهانی پرداختیم که تاثیر شگرفی بر تقویت ‏حافظه فرد به خصوص بیماران آلزایمری دارند‎.‎

به گزارش” صبح رابر” به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا  ‏سینانیوز نوشت ، گیاهان از دیرباز به دلیل داشتن مواد ‏معدنی و خالص خود به عنوان داروهای طبیعی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. حال ‏مصرف برخی از گیاهان به دلیل داشتن خواص دارویی و طبیعی خود برای درمان بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر ‏بسیار حائز اهمیت است از این رو در این گزارش به معرفی برخی از گیاهانی پرداختیم که تاثیر شگرفی بر تقویت ‏حافظه فرد به خصوص بیماران آلزایمری دارند‎.‎

آویشن
گیاه آویشن به دلیل داشتن طبیعت گرم، خاصیت محرک سیستم عصبی مرکزی و مقوی اعصاب، قدرت تحریک ‏کنندگی بالایی دارد که باعث تقویت حافظه فرد می‌شود. وجود تیمول در این گیاه از مواد موثر برای تقویت حافظه ‏محسوب می‌شود‎.‎

اکلیل کوهی
طبیعت گرم و خشک، طعم تند و تیز و خاصیت محرک دستگاه عصبی و گردش خون این گیاه باعث شده که دارویی ‏مفید و موثر جهت درمان اکثر بیماری‌ها و اختلالات عصبی و مغزی از جمله افسردگی، میگرن عصبی، استرس و ضعف ‏قوای فکری و فراموشی باشد‎.‎

انجیر
این میوه درصد بالایی از مواد قندی دارد. به طوری که در صد گرم انجیر حدد ۷/۶ میلی گرم قند طبیعی وجود دارد و ‏مصرف آن در هنگام انجام کارهای فکری می‌تواند بسیار مفید باشد. انجیر دارای ویتامین‌های آ، ب، ث و مواد معدنی ‏مثل آهن، برم، منگنز و گوگرد است که برای بدن و سلول‌های مغزی مفید هستند‎.‎

بادام
‎۵۴ ‎ درصد روغن، ۲۴ درصد مواد نشاسته‌ای، مقداری قند و صمغ و همچنین درصد بالایی از املاح نظیر فسفر، منیزیم، ‏پتاسیم، گوگرد، آهن، ویتامین و نیاسین در میوه شیرین بادام باعث شده که یکی از بهترین مواد طبیعی مقوی برای مغز ‏و سلول‌های دستگاه اعصاب مرکزی باشد‎.‎

چغندر
مقدار زیاد فسفر و قند این گیاه کمک زیادی به مغز و درک مطالب، خاطرات و ثبت و ضبط مطالب می‌کند. این میوه ‏همچنین برای درمان کم خونی و ضعف عمومی بدن موثر است‎.‎

زعفران
این گیاه به صورت گرم و خشک بوده و دارای خاصیت شادی بخش و تقویت کننده حواس و مغز و تنظیم کننده ‏سلسله اعصاب است. زعفران خواب‌آور است و در رفع تشنج که منشا آن تحریکات مغز است بسیار موثر است‎.‎

سیر
وجود ماده‌ای به نام الیسین موجب خاصیت آنتی بیوتیکی در سیر شده است. همچنین روغن فراوان موجود در سیر ‏که الیله سولفید نام دارد از یک سو و غنی بودن این گیاه از سولفور و فسفر و آهن و کلسیم باعث شده که از هر ماده ‏مقوی ضد میکربی شناخته شده دیگری موثر‌تر باشد، به طوری‌که حتی الیسین موجود در آن قوی‌تر از پنی سیلین ‏است‎.‎

جین‌سینگ
جین‌سینگ ریشه گیاهی چینی و مانند هویج زرد رنگ است. این گیاه به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد به نام ‏ریشه زندگی نیز لقب گرفته است. از جین‌سینگ برای تقویت جسم و ذهن نیز استفاده می‌شود. ‏
انتهای خبر/‏

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب