وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، ماشین لباسشویی وسیله ای که در همه خانه ها پیدا می شود و یکی از پرکارترین وسایل نیز به شمار می آید. این وسیله نیاز به فضای بزرگ و همچنین یک مکان مخصوص است که این روزها با کوچک شدن خانه ها یک مشکل به حساب می آید.
“دولفی” وسیله ای بسیار کوچک و به اندازه کف دست است که می تواند آینده ماشین های لباسشویی ما باشد. برای استفاده از این وسیله باید یک سطل آب و لباس چرک داشته باشید و در یک چشم به هم زدن همه لباس ها تمیز خواهند بود.

لباس های کثیف را درون ظرف آب ریخته و دولفی را درون آن قرار دهید. این وسیله با استفاده از امواج اولتراسونیک همه باکتری و میکروب ها را از بین برده و لباسی تمیز و خوشبو را برای شما به ارمغان می آورد.
اسم این وسیله از “دلفین” گرفته شده است چرا که این موجودات کوچک پیشرفته ترین استفاده کننده ها از این امواج هستند. این ماشین لباسشویی کوچک همه آلودگی ها حتی در سطح میکروسکوپی را از بین خواهد برد.
انتهای پیام/









