به گزارش” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ماست دارای طبیعت سرد و تر است که حاوی مخمرهای زنده لاکتوباسیلوس بوده که در دستگاه گوارش جایگزین شده و از رشد میکروبهای بیماریزا جلوگیری میکند.
محسن ناصری متخصص طب سنتی معتقد است: وجود این باکتریها و بودن آن در دستگاه گوارش خود سلامتی و طول عمر به ارمغان میآورد ولی در مصرف ماست باید نکاتی را رعایت کرد.
چه کسانی بهتر است تا مدتی از مصرف ماست و دوغ پرهیز کنند
۱٫کسانی که حافظهشان کاهش یافته است.
۲٫افراد مبتلا به بیماریهای گوارشی از جمله بازگشت اسید معده به مری مدتی از مصرف ماست و دوغ پرهیز کنند.
۳٫افرادی که هنگام خواب آب دهانشان روی متکا میریزد.
۴٫بیماران دچار درد و ورم مفاصل
۵٫ افرادی که باد کولر آنها را اذیت میکند و درد مفاصلشان تشدید میشود.
نکته: افرادی که با خوردن ماست دچار مشکل میشوند بهتر است که ماست را حتماً با رازیانهای آویشن، زنیان و نعناع مخلوط کنند و ماست را قبل از غذا مصرف کنند و از مصرف آن با غذا خودداری کنند.
— ماست برای چه کسانی خوب است
۱٫ماست از غذاهایی است که برای افراد گرم مزاج و صفرای مفید است و اگر این افراد دوغ بدون چربی را مصرف کنند برایشان بهتر است.
۲٫افرادی دچار خشکی و تلخی دهان هستند نیز ماست برایشان مفید است.
انتهای پیام/