حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از تسنیم قیمت جهانی طلا تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و تحولات یمن از مرز ۱۲۰۰ دلار عبور کرد.
هر اونس طلا در بازار معاملات آنلاین نیویورک طی امروز به ۱۲۱۳ دلار رسید. قیمت طلا در این روز نسبت به روز قبل ۱۸ دلار افزایش داشته است.
کاهش ارزش دلار و انتشار آماری که از افت رشد اقتصادی آمریکا حکایت دارد از جمله دلایل افزایش قیمت طلا طی روزهای اخیر بوده است. اقدام احتمالی فدرال رزرو آمریکا در افزایش نرخ بهره تاثیری معکوس بر قیمت طلا دارد و افت اخیر ارزش دلار احتمال اتخاذ چنین تصمیمی را از سوی فدرال رزرو در آینده نزدیک کمتر کرده است.
بعد از نشست اخیر فدرال رزرو، عمده گمانه زنی ها در مورد زمان افزایش نرخ بهره تغییر کرده، به نحوی که اکنون اکثر بانک های مهم وال استریت انتظار دارند که بانک مرکزی آمریکا افزایش نرخ بهره را به ماه سپتامبر موکول نماید. پیشتر تحلیلگران انتظار داشتند که این افزایش در ماه ژوئن رخ بدهد.
تهاجم نظامی عربستان به خاک یمن نیز عامل دیگری بوده است که در جریان معاملات امروز به رشد قیمت طلا کمک کرده است.
حمله جنگنده های سعودی علیه مواضع گروه انصارالله و ارتش یمن به معنای کشیده شدن بزرگترین تولید کننده نفت جهان به جنگی است که می تواند منطقه خاورمیانه را بیش از پیش به سمت درگیری بکشاند.











