بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش” صبح رابر” به نقل از “خانه خشتی”، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه، در جمع طلاب و خانواده شهدای شهرستان رفسنجان با اشاره به یکی از اوصاف حضرت زهرا (س) که صدیقه می باشد؛ گفت: این صفت برای حضرت مریم (س) نیز بکار رفته است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی با بیان ۶ مورد صدق و راستی از زبان فیض کاشانی، اظهار داشت: صدق در عقیده یعنی اعتقادات انسان سالم باشد، صدق در عزم و اراده، صدق در عمل، صدق در عهد و پیمان، صدق در گفتار که اگر تمامی زندگی انسان آینه صداقت شود انسان صدیق می شود و صدق فی جمیع حالات می باشد.
وی یکی از حسن های طلبگی را یادگیری مطالب جدید در برهه زمان عنوان کرد و افزود: تقوا در طلبگی نقش بسزایی دارد.
استاد حوزه و دانشگاه ۳ علامت منافق را بدقولی، خیانت در امانت و دروغگویی دانست و یادآور شد: عیب منافق در این است که در صدقش عقیده ندارد.
وی با اشاره به نورانیت حضرت فاطمه (س) قبل از آفرینش، خاطر نشان کرد: حضرت زهرا (س) در تمامی زندگی خود صادق بود که با نام صدیقه کبری شناخته شده است.
حجت الاسلام رفیعی یکی از مهم ترین دلایل تشییع انسان ها را حضرت زهرا (س) دانست و گفت: حضرت فاطمه (س) نزدیک ترین شخص به پیامبر (ص) بود و این برای حقانیت مذهب ما کافی می باشد.









