حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا،خبرگزاری سینا نوشت ، دکتر نسرین عاقلی درباره خواص عسل گفت: عسل سرشار از مواد معدنی، ویتامینها و آنتی اکسیدان فراوانی است و مقدارمصرف آن در فصول مختلف تفاوتی ندارد.
وی به خوردن عسل طبیعی تاکید کرد و گفت: عسلی که از شکر تهیه میشود برابر قند محسوب میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه دیابتیها باید در خوردن عسل مراقب باشند، خاطر نشان کرد: با وجود اینکه عسل محصولی طبیعی است اما این قشر از بیماران نباید در خوردن آن زیاده روی کنند برای مثال قندی که با چای مصرف میشود نیز طبیعی است اما در کارخانه فراوری شده است.
عاقلی درباره نقش عسل در درمان بیماریهای ابراز داشت: عسل ممکن است به دلیل آنتی اکسیدانهایی که دارد برای سرماخورگی مناسب باشد.
وی درباره پرهیز از خوردن عسل و خربزه با یکدیگر و صحت علمی این موضوع گفت: چنین موضوعی در علم ثابت نشده است اما اینکه در گذشته از خوردن این دو با هم پرهیز میشد شاید به دلیل قند بالای این دو خوراکی و مضر بودن قند بوده است.
انتهای پیام/











