حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از پایگاه خبری دانش آموزان؛ هرساله در آستانه هفته معلم تعدادی از معلمان کشور در طرح انتخاب معلم نمونه کشوری شرکت می کنند.
امسال هم از بین ۱۳هزار و ۴۹۳ معلم شرکت کننده در طرح انتخاب دبیران نمونه کشوری، ۴۴ معلم انتخاب شدند که از این جمع ۱۴ معلم زن و ۳۰ معلم مرد انتخاب می باشند.
قائم مقام وزیر در ستاد مرکزی بزرگداشت مقام معلم در خصوص هدایای معلمان نمونه گفت: هدایای معلمان نمونه مناطق، پنج میلیون ریال، معلمان نمونه در سطح استان ها ۱۰میلیون ریال و هدایای معلمان نمونه کشوری توسط ریاست محترم جمهور اهدا می شود که ایشان معمولا به هر نفر یک دستگاه خودرو اهدا می کنند.
نظری در ادامه گفت: از ۴۴ معلم نمونه کشوری ۲۴ نفر مولف، ۳۲ نویسنده مقاله، ۴۱ نفر دارای فعالیتهای پژوهشی، ۳۵ نفر مسلط به یکی از زبانهای انگلیسی، عربی و فرانسه، ۲ نفر حافظ قرآن، ۲ نفر جانباز، ۸ نفر سابقه حضور در جبهه و ۴۰ نفر سابقه تدریس در مناطق محروم و کلاسهای چند پایه دارند.
برای دانلود اسامی و تصاویر معلمان نمونه سال تحصیلی ۹۴-۹۳ کلیک کنید
انتهای پیام/











