به گزارش ” صبح رابر “دهم اردیبهشت سال ۶۱ تعدادی نوجوان ۱۳ تا ۱۸ ساله که در عملیات آزادسازی خرمشهر به اسارت رژیم بعث عراق در آمدند و قهرمان داستانی عجیب و لی واقعی شدند رژیم بعث عراق خواست بگوید که اینها کودک اند و آنها را به زور به جبهه آورند اما ، دشمنان میان اسرا ی نوجوان ۲۳ نفر را که جثه کوچکتری را داشتند انتخاب و به مرکز استخبارات بغداد بردند تا خواسته های تبلیغاتی اش را به آنها تحمیل کند.
۲۳ نوجوان باید جلوی دوربین ها سن شان را کمتر از سن واقعی می گفتند اما چون تن به نقشه ی تبلیغاتی دشمن ندادند اسیر شکنجه های فراوان شدند .
پس از شکنجه های زیاد روزی صدام حسین آنها را به کاخ خودش می آورد تا بگوید ما دوست کودکان عالم هستیم اما پس از این حضور ۲۳ نوجوان دست به اعتصاب غذا زدند، این اعتصاب غذا نتیجه داد ، و اسرا به اردوگاه بازگشتند و سرانجام پس از هشت سال و سه ماه و هفده روز اسارت، با گردنی افراشته به میهن برگشتند .
حال در مهد و ستایش کتاب آن ۲۳ نفر خاطرات احمد یوسف زاده از دوران اسارت به رهبر معظم انقلاب تقریظی نوشته اند که در مراسم پاسداشت جهاد و مقاومت ازآن رونمایی شد .
امیر خوراکیان قائم مقام دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در آیین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در حسینیه ثارالله کرمان گفت : انتشار این یاداشت هایا همان تقریظ ها ، یک جریان ارزشمندی را درعرصه فرهنگ ، ادبیات و هنر ایجاد می کند هم برای تشویق نویسنده ها و هم به مخاطبان در انتخاب کتاب های برتر کمک می کند .
از این حماسه سازان دوران دفاع مقدس که اغلب آنها کرمانی هستند در این مراسم از این ۲۳ نفر شهیدسید عباس سعادت ،دکتر شیخ حسینی ، پور خوسروانی ، دکتر ساردویی نسب …تجلیل شد
احمد یوسف زاده گفت : صدام حسین ما همان رزمندگان کوچکی که به حضورشان پذیرفته ای با یک اعتصاب غذای پنج روز دولتت را مجبور کردیم که بپذیرد ما رزمنده ایم نه کودک .
رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب های دفاع مقدس در خاج از کشور که اولین آن در کربلا انجام شده است .
انتهای پیام /