به نقل از “مینوجهان”،هر سال در نیمه دوم اردیبهشت ماه با ورود انواع محصولات برای تهیه ترشی وسایل تهیه ترشی ،بازار خرید وسایل تهیه انواع ترشیجات در منوجان داغ می شود.
درست کردن انواع ترشی در این فصل از سال یکی از رسوم قدیمی در بین بانوان منوجانی است که با ورود انواع محصولات تهیه ترشی مثل انبه نارس و سپستان (پوهیل) در بازار منوجان نیز رونق پیدا می کند.
در این روزها صحنه آشنایی که در هنگام عبور از بازار منوجان بیشتر از همه به چشم می آید بانوانی هستند که با در دست داشتن وسایل تهیه ترشی در حال تردد و یا خرید هستند .
در این میان تهیه ترشی از جایگاه ویژه ای در میان بانوان برخوردار است و به نحوی هریک از آنان هنر خود را در تهیه ترشی به رخ دیگران می کشد.
گفتنی است در شهرستان منوجان بیشتر بانوان به تهیه ترشی انبه نارس،سپستان(پوهیل) وپیاز می پردازند.
انتهای پیام/