وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
6:10:05 - سه شنبه 22 اردیبهشت 1394
به مناسبت آزاد سازی خرمشهر با همت سپاه عسلویه برنامه ای با حضور سردار غلامحسین غیب پرور فرمانده سپاه فجر استان فارس و اجرای زنده خواننده حماسی کشور حامد زمانی برگزار خواهد شد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از “سپاس”، روز سوم خرداد ماه، سالگرد حماسه آزادی و فتح خرمشهر پس از بیش از یک سال و نیم اشغال آن به دست بعثیان است و فتح خرمشهر، موجب برانگیختگی احساسات و عواطف پاک ملت ایران شد و هم دلی و وحدت را میان اقشار ملت پدید آورد.
حماسه شگرف آزادسازی خرمشهر، پیروزی سروقامتانی را پدید آورد که با فتح آفرینی خود، نهایت ایثار، اوج مظلومیت، انتهای پاک بازی و منتهای توکل را رقم زدند. خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب است.
به همین مناسبت شورا و دهیاری شهر بیدخون با همکاری سپاه عسلویه برنامه ای با حضور سردار غلامحسین غیب پرور فرمانده سپاه فجر استان فارس و اجرای زنده خواننده حماسی کشور حامد زمانی برگزار خواهد شد.
این مراسم روز ششم خرداد ساعت ۲۰:۳۰ در حسینیه یادگار امام (ره) شهر بید خون است.
لازم به ذکر است در این مراسم از ۸۰ نفر رزمنده،جانباز،آزاده و خانواده شهید شهرستان تجلیل می شود.
انتهای پیام/
بر چسب ها: آزاد سازی خرمشهر









