















7:30:31 - سه شنبه 22 اردیبهشت 1394
“ترشی گردو” یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است.
به گزارش از ” صبح رابر”ترشی گردو یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است. برای تهیه این ترشی از نیمه دوم اردیبهشت ماه که گردوی کال سبز نرم هنوز پوسته چوبی داخل آن بسته نشده باشد . دریک قابلمه نصف آب و نصف سرکه ریخته سپس گردوهای شسته شده را در آن می ریزیم و به مدت نیم ساعت بجوشد .
و بعد از سرد شدن از آبکش عبور میدهیم گردوها رادرآب سرد می ریزیم و به مدت ۱۰ روز آب آنها عوض می شود .تا شیرین شود وسپس از وسط گردو ها را دو نیم می کنیم و در ظرف ترشی ابتدا ترخون تازه ریخته سپس گردوها و در لابه لای آن سیر ، فلفل ، نمک و سیاه دانه به مقدار لازم ریخته و در ظرف را می بندیم به مدت ۱ تا ۲هفته زود می رسد و قابل مصرف است .
انتهای پیام /
بر چسب ها: فصل "ترشي گردو" در رابر