حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
7:30:31 - سه شنبه 22 اردیبهشت 1394
“ترشی گردو” یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است.
به گزارش از ” صبح رابر”ترشی گردو یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است. برای تهیه این ترشی از نیمه دوم اردیبهشت ماه که گردوی کال سبز نرم هنوز پوسته چوبی داخل آن بسته نشده باشد . دریک قابلمه نصف آب و نصف سرکه ریخته سپس گردوهای شسته شده را در آن می ریزیم و به مدت نیم ساعت بجوشد .
و بعد از سرد شدن از آبکش عبور میدهیم گردوها رادرآب سرد می ریزیم و به مدت ۱۰ روز آب آنها عوض می شود .تا شیرین شود وسپس از وسط گردو ها را دو نیم می کنیم و در ظرف ترشی ابتدا ترخون تازه ریخته سپس گردوها و در لابه لای آن سیر ، فلفل ، نمک و سیاه دانه به مقدار لازم ریخته و در ظرف را می بندیم به مدت ۱ تا ۲هفته زود می رسد و قابل مصرف است .
انتهای پیام /
بر چسب ها: فصل "ترشي گردو" در رابر
















