ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
7:30:31 - سه شنبه 22 اردیبهشت 1394
“ترشی گردو” یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است.
به گزارش از ” صبح رابر”ترشی گردو یکی از ترشیهای محلی شهرستان رابر است. برای تهیه این ترشی از نیمه دوم اردیبهشت ماه که گردوی کال سبز نرم هنوز پوسته چوبی داخل آن بسته نشده باشد . دریک قابلمه نصف آب و نصف سرکه ریخته سپس گردوهای شسته شده را در آن می ریزیم و به مدت نیم ساعت بجوشد .
و بعد از سرد شدن از آبکش عبور میدهیم گردوها رادرآب سرد می ریزیم و به مدت ۱۰ روز آب آنها عوض می شود .تا شیرین شود وسپس از وسط گردو ها را دو نیم می کنیم و در ظرف ترشی ابتدا ترخون تازه ریخته سپس گردوها و در لابه لای آن سیر ، فلفل ، نمک و سیاه دانه به مقدار لازم ریخته و در ظرف را می بندیم به مدت ۱ تا ۲هفته زود می رسد و قابل مصرف است .
انتهای پیام /
بر چسب ها: فصل "ترشي گردو" در رابر