















به گزارش ” صبح رابر” حجت الاسلام روح الله بیگی ئیلانلو در رابطه با اقدامات انجام شده برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتگو با “ناب نیوز” ابراز کرد: امروزه یکی از بزرگترین معضلات جامعه فساد اقتصادی و مالی می باشد ویکی از اصلی ترین دغدغه های مقام معظم رهبری نیز، مبارزه با فساد مالی و اقتصادی است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه در رابطه با نتایج و آثار فساد مالی در جامعه افزود: فساد اقتصادی باعث رکود کارخانجات و تعطیلی واحدهای تولیدی می شود که موجب بیکاری جوانان و کارگران مشغول به کار در کارخانه ها می شود.
وی با بیان اینکه فسادهای مالی باعث بدبینی مردم به نظام و مسئولین می شود، تصریح کرد: متاسفانه شاهد هستیم که هر از گاهی از گوشه ای ، بانک ، دانشگاه ها وبخش های خصوصی و …، صدای فسادهای مالی و اختلاس به گوش می رسد و از طرفی رشد قارچ گونه موسسات مالی را می بینیم که به صورت غیرمجاز پول مردم را جمع آوری کرده و دزدی می کنند.
حجت الاسلام ئیلانلو بیان کرد: این مشکلات در جامعه به چشم می خورد اما آنچنان که باید، به نحو صحیح نظارت و مبارزه انجام نمی شود،البته این نظارت و مبارزه فقط محدود به مجلس و قوه قضاییه نیست بلکه همدلی و همراهی تمام قوا و مردم را می طلبد به خصوص که در سال همدلی و همراهی هستیم.
نماینده مردم میاندوآب تاکید کرد: در هیچ زمینه ای بدون همکاری مجلس و سایر قوا کاری از پیش نمی رود و هرچه اختلاف سلیقه بین سه قوا بیشتر باشد، مشکلات حل نخواهد شد.
حجت الاسلام ئیلانلو با بیان اینکه تازمانی که انسان ها خودسازی نکنند و به سمت تقوا پیش نروند، شاهد این مشکلات و فسادها در جامعه هستیم، ابراز کرد: برای چنین انسان های انسان نمایی که تقوا ندارند، چوب تر لازم است تا حق بیت المال را ضایع نکنند و این چوب تر،نظارت، شلاق وتازیانه حاکمیت است.
وی گفت : اگر مسئول، وزیرو یا رییس سازمانی تخلف کرده است و حقوق مردم را زیر پا گذاشته، باید در ملاءعام مجازات شود و حتی طبق حکم صادر شده، شلاق بخورد تا برای دیگران درس عبرت باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه اگر کسی که تخلف کرده است مجازات و اعدام شود، صدای مدعیان حقوق بشر بلند خواهد شد، تصریح کرد: مگر حقوق مردم که در ایران توسط چند نفر ضایع می شود و بیت المال را لگدمال می کنند، حقوق بشر نیست؟
حجت الاسلام ئیلانلو در پایان با اشاره به اینکه مجلس در نظارت خود ضعیف عمل می کند، خاطرنشان کرد : در نظامی که برای سرپا ماندن هزاران شهید داده است، صحیح نیست یک نفر با آبروی کشور بازی کند، لذا نظارتی همگانی، مستمر، قاطعانه و عادلانه، لازم است تا به این مسئله رسیدگی شود.
انتهای پیام/