بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
به گزارش “ صبح رابر”به نقل از تسنیم، پوری حسینی با بیان این که از نظر آماری حدود ۴۸ میلیون نفر تاکنون ثبت نام نهایی سهام عدالت شده اند گفت: با آزادسازی سهام عدالت این افراد می توانند نسبت به خرید و فروش سهام خود اقدام کنند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: با توجه به این که سهام عدالت با این شرط به مشمولین داده شده است که اقساط آن از محل سود این سهام دریافت شود و از سوی دیگر از نظر میزان سود سهام عدالتی که دولت تاکنون دریافت کرده است و نیز با احتساب تخفیف ۵۰ درصدی سهام دو دهک اول مشمولین، بنابراین در حال حاضر ۳۶ درصد سهام عدالت قابلیت آزادسازی دارد.
وی ادامه داد: با این وجود انتظار می رود در سالهای ۹۴ و ۹۵ درصد قابل توجهی از اقساط سهام عدالت به خزانه واریز شود که بر این اساس قابلیت آزادسازی سهام عدالت به ۵۰ درصد تا پایان سال آینده خواهد رسید.
پوری حسینی گفت: با توجه به این که مهلت ۱۰ ساله آزادسازی سهام عدالت پایان سال ۹۴ است بنابراین باید تا تیرماه سال ۹۵ منتظر ماند تا مجمع شرکتهای پرتفوی سهام عدالت تشکیل و سود اعلامی آنها مشخص شود تا بر اساس آخرین سود اعلامی، میزان آزادسازی سهام عدالت تعیین گردد.
وی افزود: بر اساس آنچه که در لایحه آزادسازی سهام عدالت عنوان شده، یکی از گزینه های آزادسازی سهام عدالت این است که از شهریور سال ۹۵ به مدت شش ماه به مشمولین مهلت داده می شود تا مابه التفاوت سود واریزی اقساط سهام عدالت را به حساب دولت واریز کنند تا پس از آن در سال ۹۶ بتوانند سهام عدالت خود را به طور کامل خرید و فروش کنند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: ایده دیگری که در زمینه آزادسازی سهام عدالت مطرح است این موضوع می باشد که دولت بتواند آن بخش از سهام را که اقساط آن تسویه نشده، به نیابت از مشمولین بفروشد و اقساط آن را تسویه کند و بعد از آن به میزان اقساط پرداخت شده اجازه خرید و فروش سهام عدالت به مشمولین داده شود.
انتهای پیام/











