به گزارش” صبح رابر” دکترمحسن محمدی در گفتوگو با خبرنگار سینا، چکاپ دندان در هر شش ماه یکبار ضروری دانست و اظهار کرد: چکاپ به موقع ما را از خرابی دندان برای اقدام به موقع آگاه میکند.
این عضو انجمن دندان پزشکی کشور بااشاره به اصلاح تغذیه و نقش آن در سلامت دندانها گفت: باتوجه به وضعیت تغذیههای ناسالم که در برخی خانوادهها وجود دارد بهتر است برای پیشگیری از خرابی دندانها تغذیه خود را اصلاح کنیم و به جای مصرف نوشابهها، فست فودها، و مواد قندی فراوان از لبنیات برای محکم شدن استخوان دندان استفاده کنیم.
محمدی درباره سلامت دندان در ماه رمضان گفت: توصیه ما این است که در ماه رمضان پس از خوردن سحری، مسواک فراموش نشود تا مواد غذایی لابه لای دندان باقی نماند و در طول روز هم در صورت خشکی بسیار دهان، بزاق دهان را تحریک و محیط دهان را مرطوب نگه میدارد.
وی امتناع برخی افراد برای درمان دندانهای خود در ماه رمضان را اشتباه دانست و افزود: متاسفانه برخی بیماران به دلیل روزهداری در ماه رمضان از ترمیم دندانهای خود امتناع میورزند که این کار اشتباهی است و باید گفت اقدام برای درمان دندانها با رعایت اصول نه تنها روزه را باطل نمیکند بلکه مانع از خرابی بیشتر دندان میشود.
این داندانپزشک تاکید کرد: خرابی دندان اگر به موقع درمان نشود باعث آبسه کردن دندان میشود و به تبع آن وارد جریان خون میشود و ممکن است در دریچه قلب تاثیر منفی بگذارد و در صورت وخیمتر شدن بیمار با تحلیل لثه و عفونت ناشی از آن مواجهه میشود که هزینههای سنگینتری را باید پرداخت کند.
محمدی مواد غذایی فیبردار را مانند یک مسواک در سلامت دندانها موثر دانست و گفت: مواد غذایی فیبر دار مثل سیب، هویج که خود تمییز کننده دهان و دندان هستند همانند یک مسواک در دهان عمل میکنند و در سطح کلاژن عروق و مخاط لثه تاثیر مثبت میگذارند.
انتهای پیام/