وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “ صبح رابر “روستای سیدمرتضی از توابع بخش هنزاء شهرستان رابر، روستایی است بسیار زیبا و خوش آب و هوا دارای مناطق بکر و دیدنی که خود از جاذبه های گردشگری و سیاحتی تفریحی است که در استان کرمان واقع است.
نام این روستا برگرفته از بقعه متبرکه سید مرتضی (ع) همراه با عطر معنویت و اخلاص است ، ،امامزاده سید مرتضی فرزند امام موسی کاظم (ع) و برادر امام رضا (ع) در روستای سید مرتضی قرار دارد،این زیارتگاه با شکوه اطراف ان را درخت های بزرگ بنه پوشانده است .
آستان مقدس امامزاده سید مرتضی یکی اماکن مقدس و متبرکی است که همواره مورد توجه واحترام زائران دور و نزدیک این شهرستان بوده وهست. اماکن متبرکه این شهرستان جهت اجرای اولین منطقه گردشگری تعالی بخش امامزاده سید مرتضی میزبانی از گردشگران و مسافران می باشند.
منصور الهی مسئول معاونت فرهنگی سپاه ثارالله استان کرمان در خصوص افتتاحیه منطقه گردشگری تعالی بخش امامزاده سید مرتضی گفت : این مراسم در طول شش ماه برگزار می شود و بیشتر آسیب های فرهنگی و اجتماعی را به مردم و مهاجرین که به جمعیت اینجا منتقل می کند .
وی با بیان اهمیت معرفی آسیب های فرهنگی و اجتماعی در این برنامه ها افزود : این برنامه های بومی محلی است که بسیج در چهار نقطه از استان از جمله منطقه سید مرتضی انجام می دهد .
الهی هدف از این برنامه را روشنگری تدوین مسائل فرهنگی و آسیب های فرهنگی که توسط نظام سلطه از طریق فضای مجازی ماهواره ها به جهت تغییر نگرش به نسل جوان انجام می دهد دانست و افزود :در واقع کار روشنگری ، معرفی تهدیدات آسیب ها است .
وی در خصوص ارزیابی این برنامه گفت : این برنامه با توجه به استقبال انجام شده همدلی ،همفکری و همکاری که بین مسئولین شهرستان وجود دارد می تواند برنامه فرهنگی تأثیر گذاری در این منطقه باشد.
مسئول معاونت فرهنگی سپاه ثارالله استان کرمان گفت : این برنامه باید ادامه یابدو نهادها ومسئولین فرهنگی شهرستان با بسیج همکاری مستمری در این زمینه داشته باشند .
الهی نقش این برنامه ها را تأثیر گذار بر نگرش های منفی که در حوزه فرهنگی ایجاد می شود دانست و تأکید کرد: این برنامه ها برای مقابله با آسیب هایی که از طرف نظام سلطه و ناتوی فرهنگی تأثیر گذاری بر افکار و اندیشه مردم دارند .
وی در پایان هدف از این برنامه را معرفی آسیب های فرهنگی به نسل جوان جامعه دانست .
گفتنی است این مراسم همزمان با جشن میلاد کریم اهل بی حضرت امام حسن مجتبی (ع) برگزار گردید .






















































