بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از کرمان۱۴۰۰ ؛ سید ابراهیم یزدی در نشست شورای عالی بسیج رسانه استان کرمان با رئیس کل دادگستری استان کرمان به مناسبت روز خبرنگار گفت : خبرنگار شهید محمود صارمی با صداقت، سلامت، بصیرت و آگاهی روز ۱۷ مرداد را به عنوان روز خبرنگار در تاریخ ثبت کرد.
رییس بسیج رسانه استان کرمان افزود : بسیج رسانه از شکل های نوپا در استان کرمان و از یادگاران معمار کبیر انقلاب اسلامی می باشد و شاه کلید بسیج رسانه از استان کرمان در کشور کلید خورد ه است .
وی ادامه داد : امروزه بسیج رسانه در همه زمینه ها پیش گام بوده است و استان کرمان ۱۱ شهید خبرنگار تقدیم انقلاب اسلامی کرده است .
یزدی با بیان این که شهرستان های جیرفت ، رفسنجان و بم از جمله شهرستان های فعال در حوزه بسیج رسانه هستند خاطر نشان کرد : آنچه برای بسیج رسانه مهم است ترویج فرهنگ غنی می باشد کاری که دیگر رسانه ها کمتر به آن می پردازند و بسیجیان با شجاعت و آگاهی میدان دار هستند .
رییس بسیج رسانه استان کرمان عنوان کرد : اولویت اصلی بسیج رسانه فرهنگ سازی می باشد و به مسائل که مد نظر مقام معظم رهبری از جمله اقتصاد مقاومتی بوده است توجه خاصی خواهد کرد .
وی انجام کارهایی را که دیگران نمی توانند انجام دهند را توسط بیج رسانه قابل حل دانست و اذعان کرد : امیدواریم با همکاری همه مسئولین استانی بتوانیم به پاسداری از خون یادگاران حضرت امام (ره) بپردازیم .
یزدی در ادامه تشریح کرد : استان کرمان در سطح کشور بیشترین رسانه را در فضای چاپی و رسانه ای دارد وخواستار راهاندازی و شکلگیری شورای حل اختلاف قانونی در بحث رسیدگی به مسائل رسانهها هستیم.
انتهای پیام/









