به گزارش” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا نحوه، زمان ثبت نام و همچنن جداول رشته ها و مواد امتحان آزمون ورودی دکتری (Ph.D) سال ۱۳۹۵در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور بر اساس آیین نامه آزمون ورودی دکتری (Ph.D) مصوب اول اردیبهشت ماه ۹۴ و مصوبات شورای برنامه ریزی و نظارت بر پذیرش دانشجو صورت می گیرد.
جزئیات مراحل پذرش در آزمون دکتری در دو مرحله
مراحل پذرش در این آزمون به دو مرحله تقسم می شود.
مرحله اول مربوط به سنجش علم است که امور مربوط به آن از طریق آزمون سراسری توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود و مرحله دوم توسط مؤسسات پذیرنده دانشجو صورت می پذیرد که شامل: الف) امتیاز پژوهشی، ب) امتیاز آموزشی و ج) امتیاز آزمون تخصصی یا مصاحبه است.
جزئیات بیشتر در دفترچه راهنما و اطلاعیه ها بعد اطلاع رسانی خواهد شد.
براساس آیین نامه و مصوبات شورای برنامه ریزی و نظارت بر پذرش دانشجو در مقطع دکتری (Ph.D) دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور آزمون سنجش علمی داوطلبان ورود به دوره دکتری دو بار در سال در ماه های آبان و اسفند توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
اعتبار دو ساله برای کارنامه ها علمی صادره توسط سازمان سنجش
مدت اعتبار کارنامه های علمی صادره توسط سازمان سنجش آموزش کشور دو سال تعیین می شود. تعداد دروس آزمون استاندارد که بخشی از آزمون سنجش علمی است، حداکثر ۳ درس است.
مطابق با ماده ۵ آیین نامه، آزمون سنجش علمی در ۳ بخش با ضرایب الف) آزمون زبان عمومی با ضریب یک، ب) آزمون استعدادتحصیلی با ضریب یک و ج) آزمون استاندارد همتراز (دروس امتحانی) با ضریب چهار برگزار می شود.
پذیرش برای کلیه دوره ها شامل روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پژوهش محور، پردیس های خودگردان، پیام نور، دوره های ویژهطلاب و… از طریق این آزمون و براساس آیین نامه و شیوه نامه مربوط صورت خواهد گرفت و کلیه متقاضیان ورود به دورهدکتری (Ph.D) و دستیاری دامپزشکی سال ۹۵ لازم است در این آزمون ثبت نام و شرکت کنند.
جدول زمانی ثبت نام و برگزاری آزمون
نوبت | زمان ثبت نام آزمون | زمان برگزاری آزمون |
نوبت اول | ۱۳۹۴/۱۰/۰۶ تا ۱۳۹۴/۱۰/۱۵ | ۱۳۹۴/۱۲/۱۴ |
نوبت دوم | ۱۳۹۵/۰۵/۲۴ تا ۱۳۹۵/۰۵/۳۰ | ۱۳۹۵/۰۸/۰۷ |
سایر شرایط و ضوابط برای شرکت در آزمون
تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای می توانند در صورت دارا بودن شرایط و ضوابطعمومی و اختصاصی در آزمون ورودی شرکت کنند.
دارندگان مدرک معادل دوره کارشناسی ارشد در صورتی که مشمول آیین نامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۲۸ مردادماه ۹۲ که توسط معاون آموزشی وزارت علوم ابلاغ شده است، باشند می توانند در آزمون سنجش علمی شرکت کنند.
مؤسسات برای پذیرش دانشجو در مهرماه از داوطلبانی می توانند پذیرش به عمل آورند که حداکثر تا ۳۱ شهریورماه همان سال (سال ۱۳۹۵) فارغ التحصیل شوند. تاریخ فارغ التحصیلی برای داوطلبانی که شروع تحصیل آنان نیمسال دوم است، ۳۰ بهمن ماه همان سال (سال ۱۳۹۵ ) خواهد بود.
ممنوعیت درخواست شرکت در آزمون برای پذیرفته شدگان نهایی
پذیرفته شدگان قطعی (نهایی) هر نیمسال اجازه درخواست پذیرش برای ۲ نیمسال بعدی را نخواهند داشت.
ملاک اصلی برای پذیرش در آزمون دکتری، عنوان رشته و گرایش در هر کدرشته امتحانی خواهد بود و عنوان رشته امتحانی صرفاً برای ثبت نام و انجام امور اجرایی آزمون است.
عنوان رشته ها و گرایش هایی که در آزمون دکتری سال ۱۳۹۵ در آنها پذیرش صورت می گیرد، در زمان ثبت نام آزمون اعلام خواهد شد.
درج عنوان رشته در جدول عناوین رشته های پذیرنده در آزمون دکتری سال ۱۳۹۵ در هر مجموعه رشته امتحانی به منزله پذیرش قطعی در این رشته ها نیست. در صورت وجود ظرفیت پذیرش در رشته های هر مجموعه، موضوع در دفترچه راهنمای ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/