بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
سید عبدالکریم هاشمی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درگفتگو با ” صبح رابر” در رابطه با بازگشایی مجدد سفارت بریتانیا در ایران گفت : سوابق خوبی درگذشته، کشورانگلیس و خیلی از کشورهای اروپایی در روابط شان با کشور ایران نداشتند، باید ضمن صیانت از ارزش ها مراقب رفتارهای آنان در خصوص مسائل اجتماعی باشیم .
وی، نفود را همان تهاجم فرهنگی و تهاجم های مختلف، جنگ نرم دانست و افزود : هشدار مقام معظم رهبری بسیار به جا به موقع و هوشمندانه ای در همه مراحل توافق نامه و مذاکرات مختلفی که انجام می دهیم، بود.
هاشمی با بیان اینکه دشمنان سعی می کنند نفوذ خودشان را در کشورایران در عرصه های مختلف، گسترش دهند، اضافه کرد: در مسابقه دشمنی که با ما دارند مطمئن هستیم، که این روند را ادامه خواهند داد ،باید مراقبت کنیم .
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: حوزه های مختلفی که امکان نفوذ است،را ببندیم، که کشور ما ازارتباطات احتمالی که ممکن با این کشورها برقرار کنیم، آسیب نبیند حالا از هر نوعی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در عرصه ها و مقاطع مختلف ممکن است به وقوع بپیوندد.
نماینده مردم شهرستانهای میناب ، رودان ،جاسک و سیریک (شرق هرمزگان ) تصریح کرد : همه مسئولین نظام ، همه دستگاه های اجرایی، مردم و نخبگان باید مراقب این اقدامی که دشمنان می خواهند انجام دهند، باشند؛ وهوشیار باشیم، عرصه را به گونه ای باز نکنیم که محل نفوذ بیگانگان باشد و خدشه ای به کشور ما وارد کنند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه همه کشورها با توجه به منافع شان در کشورهای دیگر سفارت دارند، و مراقب رفتار اتباع بیگانه تحت عنوان مستشارو…هستند، افزود: با توجه به شرایط و دشمنان دیرینه ای که داریم ما باید مراقبت مان را بیشتر کنیم وبا مراقب و هوشیاری مردم و مسئولین ان شالله مشکلی پیش نیاید .
انتهای پیام /









