وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش ” صبح رابر”حجت الاسلام سمیعی امام جمعه موقت رابر یکی از خصوصیات انسان های با تقوا را دعا کردن دانست و گفت : امام رضا(ع)فرمود: بر شما باد به اسلحه انبیاء، دعا اسلحه انبیاست.
وی با اشاره به اهمیت روز جمعه افزود: دعا؛ در روز جمعه به استجابت نزدیکتر است، حضرت محمد مصطفی (ص) روز جمعه را از مهمترین روز ها، حتی در نزد خداوند متعال از روز عید قربان و عید فطر مهمتر خواندند .
خطیب موقت رابر ادامه داد: خداوند متعال در روزجمعه، خوبی ها را چند برابر و بدی ها را پاک می کند، غم و غصه در روز جمعه برطرف می شود و بسیاری از آتش جهنم نجات پیدا می کنند.
وی با بیان اینکه روز جمعه روز عبادت است، اظها کرد: امام باقر(ع) فرمودند: خیر و شر در روز جمعه دو برابر می شود، و نیز صدقه به نیازمند سبب رفع بلا می شود .
وی با اشاره به فرمایش حضرت محمد (ص) که فرمودند: بیشترین چیزی که امت من به واسطه آن وارد بهشت می شود، همین تقوای الهی و اخلاق خوب است، بیان کرد: تقوا، انسان را عاقبت به خیر می کند، تقوا به انسان توفیق عبادت و ترک گناه می دهد.
حجت الاسلام سمیعی با اشاره سوره حدید آیه ۱۶، گفت : در هر پست و مقامی هستید به این آیه دقت کنید، غافل نشوید، یاد خدا را فراموش نکنید، تا کی وعد وعید دروغ ؟ تا کی دهن کجی به خون شهدا؟ چرا گرفتار غفلت و بی خبری، آیا مرفه زندگی کردن و با عیش و نوش زندگی کردن؛ با ایمان سازگاری دارد؟
وی با بیان روایتی از پیامبر(ص) در خصوص اهمیت خدمت به مردم ،حتی برتر از طواف خانه خدا است، افزود: کسی که می خواهد خدا را خوشحال کند ، مومنی را شاد کند خداوند در روز قیامت گره از کارش باز می کند؛ بی توجه نباشیم و قدر بدانیم .
خطیب موقت رابر گفت : بنا به روایتی از پیامبر (ص) هر کس گره از کار مؤمنی باز کند، روز قیامت بیش از ۹۰ هزار بار عبادت مقبول برایش نوشته می شود .
وی با اشاره به روز یکشنبه ۸ شهریور آغاز هفته دولت ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان رجایی و باهنر گفت : مسئولین، فقط به بردن نام شهیدان رجایی و باهنر اکتفا نکنید، بلکه باید ادامه دهنده راه آنها باشیم و بتوانیم مثل این شهیدان خدمت کنیم.
حجت الاسلام سمیعی ضمن توفیق خدمت به همه مسئولین، گفت: مسئولین ادامه دهنده راه شهدا باشند؛ تا در روز قیامت شرمنده شهدا نباشند.
انتهای پیام/









