دستانِ معجزه /قصه معلم فداکار
دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
زمان واریز سود سهام شب یلدا اعلام شد + جزییات و مبلغ
یارانه نقدی آذرماه ۱۴۰۳، امشب واریز خواهد شد
آغاز ثبتنام کنکور ۱۴۰۴ از فردا
مشمولان جامانده از دریافت سود سهام عدالت، شماره شبا اعلام کنند
رسانه و فضای مجازی حق طلبان عالم را به هم پیوند خواهد زد
پلمب ۷ واحد صنفی مشاور املاک شهرستان کرمان به علت عدم اتصال به سامانه کاتب
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
19:20:04 - سه شنبه 10 شهریور 1394
یک حقوقدان و استاد دانشگاه گفت:در صورت کشف وجوه نقدی و اوراق بهادار چنانچه زندانی، از وجه نقد استفاده های نامشروع، از قبیل قماربازی و دادن رشوه کند، وجوه مذکور توقیف و مراتب طی گزارشی به مراجع قضایی ارسال می شود.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجتالاسلام محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه در هشتاد و چهارمین نشست خبری گفت: گاهی از برخی بندها بازرسیهایی به عمل میآید و در آنجا وسایل غیرمجازی پیدا میشود که بلافاصله رفع میشود و گاهی هم زندانیان سر و صدا میکنند که چرا بازرسی صورت میگیرد؛ در حالی که اگر این کار انجام نشود با همان وسایل مرتکب جرم میشوند و مجدداً هم خودشان و هم ما را دچار مشکل میکنند.
وی با تأیید خبر بازرسی از زندان اوین گفت: در هفته گذشته از بند ۷ و ۸ این زندان بازرسی صورت گرفت و طبق گزارشی که ارائه شد از مهدی هاشمی هم یک گوشی تلفن همراه با سیم کارت و ۳۰ سکه طلا اعم از ربع سکه، نیم سکه و سکه گرمی کشف شد.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه نمیتوان گفت سکه غیرمجاز است، گفت: ممکن است سکه را همراه خود داشته باشد اما داشتن تلفن همراه غیرمجاز است.
سکه نمیتواند مشمول وسایل مورد نیاز زندانی باشد
در همین رابطه محمدعلی اسفنانی در خصوص ورود وسایل غیرمجاز به زندانها اظهار داشت: ما باید اصل را بر این بگذاریم که زندانی هیچ وسیله غیرضروری را به همراه نداشته باشد.
وی افزود: در آییننامه زندانها مشخص شده که وسایل ضروری و شخصی زندانیان چه چیزی است و غیر از آنها بقیه موارد غیرمجاز است.
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به ماده ۵۶ آییننامه اجرایی سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، گفت: زندانیان مجاز هستند در زندان فقط از لوازم و اشیای شخصی استفاده کنند در غیر این صورت طبق نظر شورای انضباطی با آنها برخورد میشود.
وی تأکید کرد: کتاب و نشریات مجاز، خمیر دندان و مسواک غیرفلزی، جای صابون غیرفلزی، صابون و شامپو، ابر حمام، شانه غیرفلزی، دو عدد حوله کوچک، دو جفت جوراب، لباس زیر بنا به ضرورت بهداشتی، نوشتافزار اعم از کاغذ، پاک کن، مداد و خودکار، عینک طبی و لوازم بهداشتی دیگر با اجازه بهداری زندان، ناخنگیر فاقد چاقو، ماشین اصلاح دستی و رادیوی یک موج باطریدار از جمله وسایل مجاز در زندانها است.
اسفنانی در خصوص ورود سکه طلا به زندان گفت: سکه نمیتواند مشمول وسایل مورد نیاز زندانی باشد و به همین جهت هم غیرمجاز تلقی میشود.
نگهداری طلا و سکه در زندان از سوی زندانیان خلاف قانون است
همچنین «سید علی شاه صاحبی» حقوقدان و استاد دانشگاه با اشاره ورود وسایل غیرمجاز به زندان از سوی زندانیان اظهارکرد: طبق ماده ۵۶ آیین نامه زندانها، زندانیان مجاز هستند فقط از لوازم و اشیاء شخصی از جمله کتاب، نشریات مجاز، عینک طبی، لوازم بهداشتی و غیره استفاده کنند.
وی با بیان اینکه استفاده از تلفن همراه مشمول این ماده نیست، افزود: بنابراین در صورتی که متهم از وسایلی غیر از آنچه در ماده ۵۶ آیین نامه زندانها آمده استفاده کند طبق نظر شورای انضباطی با آنها برخورد می شود.
این وکیل دادگستری ادامه داد: استفاده از وسایل و لوازم دیگری غیر از آنچه در ماده ۵۶ آیین نامه زندانها آمده به پیشنهاد رئیس زندان و تصویب مدیر کل استان خواهد بود.
شاه صاحبی افزود: طبق ماده ۸۳ قانون آیین نامه زندانها، زندانیان مجاز به نگهداری و همراه داشتن پول در زندان نیستند و جهت رفع نیازمندی ها و احتیاجاتشان مسئولین زندان مکلفند با استفاده از روشهای قابل اجرا تمهیداتی را فراهم کنند تا زندانیان بتوانند از محل موجودی خود نسبت به خرید از فروشگاه ها و تهیه سایر مایحتاج خود اقدام کنند.
این حقوقدان تصریح کرد: در صورت کشف وجوه نقدی و اوراق بهادار چنانچه زندانی، از وجه نقد استفاده های نامشروع، از قبیل قماربازی و دادن رشوه کند، وجوه مذکور توقیف و مراتب طی گزارشی به مراجع قضایی ارسال می شود.
شاه صاحبی در پایان خاطر نشان کرد: چنانچه استفادههای نامشروع از وجوه نقدی واوراق بهادار به عمل نیامده باشد،ضمن طرح موضوع در شورای انضباطی وجوه مزبور به حساب وی منظور می شود و در مورد اوراق بهادار حسب مورد تصمیم قانونی اتخاذ میشود. بنابر این حمل و نگهداری سکه منوط به داشتن مجوز است.
گفتنی است پس از اظهارات روز گذشته سخنگوی قوه قضائیه درباره کشف تلفن همراه و تعدادی سکه طلا در زندان از مهدی هاشمی، اظهار نظرهایی از سوی برخی وکلا مبنی بر اینکه استفاده از تلفن همراه و سکه و طلا در زندان غیرمجاز نیست، مطرح شده بود.
درز اطلاعات زندان از مجرای تلفن سیار
مهدی هاشمی یکی از پرخبرترین زندانیان مفسد اقتصادی است. به گفته خانواده و اطرافیان مهدی هاشمی وی بارها از زندان با آنها تماس گرفته و شرح حال و روزش را برای آنان بازگو کرده است. از سوی دیگر خانواده هاشمی نیز در رسانههای مختلف از جمله رسانههای ضدانقلاب شرح حال وی را اطلاع رسانی کردهاند.
در همین راستا فاطمه هاشمی در گفتوگو با سایت ضدانقلاب «کلمه» – از رسانههای اصلی حامی فتنه – اظهار داشت: «دو شب پیش مهدی با ما تماس تلفنی گرفت و گفت یک گوسفند قربانی کنید. ما نگران شدیم و علت را پرسیدیم، گفت اتفاقی نیفتاده اما گوسفند قربانی کنید؛ تا اینکه امروز در سایت کلمه خبر را خواندیم که فردی در زندان میخواسته به مهدی حمله کند. الآن هم بهشدت نگران هستیم و از وکیلش خواستهایم تا قضیه را پیگیری کنند و درخواست ملاقات کند تا او را ببینیم. امیدواریم اتفاقی برای او نیفتد.»
همچنین «فائزه هاشمی» در مصاحبه با یکی از پایگاههای خبری ضدانقلاب از برخی محدودیتها برای مهدی هاشمی خبر داد. فائزه هاشمی از مواردی، مانند اجازه نداشتن مهدی هاشمی برای نوشیدن عرقیات گیاهی یا نبودن توالت فرنگی برای جلوگیری از درد کمر وی گلایه کرده بود.
موضوع شائبه برانگیز در مورد چنین سخنانی این است که فاطمه هاشمی نیز حتی از جریان مبهم حمله به مهدی هاشمی در زندان اوین اظهار بیاطلاعی میکند اما رسانه ضد انقلاب کلمه چنین خبری را به نقل از منابع نامعلوم روی خروجی خود قرار میدهد که این موضوع شائبه ارتباط از زندان اوین به وسیله یک تلفن همراه با اعضای تحریریه این رسانه ضدانقلاب را قوت میبخشد.
از سوی دیگر اخباری نیز در برخی از خبرگزاریها مبنی بر بررسی وضعیت اوین از سوی مهدی هاشمی قبل از انتقال وی به زندان درج شده است. ظاهرا آقازاده معروف چند روز قبل از رفتن به زندان برای درک بهتر شرایط اوین به سراغ افراد مختلفی رفته بود و در مورد مسائل مختلف بازداشتگاه اوین از آنها مشورت گرفته است.
به هر حال شواهد و قرائن نشان میدهد که همین مشاورههای طلایی مفسدین مالی بوده است که منجر به این شده که مهدی هاشمی با خود مقادیر زیادی سکه طلا به زندان ببرد.
انتهای پیام/