حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
					
							نمایش جلوهای از وحدت و ایمان  به خاندان نبوت در رابر
					
							جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
					
							گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
					
							دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
					
							نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
					
							هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
					
							مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
					
							رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
														
							
													
							عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
														
							
													
							تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
														
							
													
							اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
														
							
													
							پویش ملی «زندگی با آیهها»
														
							
													
							برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
														
							
													
							برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
														
							
													
							اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
														
							
																		به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ناب نیوز، در گوشه ای از بازار کرمان مکان متروکه ای به چشم می خورد که براساس گفته ها، حوزه علمیه ای بوده است که با دین ستیزی رضاشاه و سیاست خصمانه ی او تبدیل به سینما شده بود اما پس از سال ها، این سینما نیز خراب شده و امروز به شکل یک انباری مورد استفاده بازاریان کرمان است.
طبق گزارش های منتشر شده در جلسه پیگیری مسائل شهری که در ماه گذشته با حضور استاندار کرمان برگزار گردید، به بازسازی و مرمت این مکان تاریخی برای تبدیل آن به سینما نیز اشاره و تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای تجهیزات سینمایی اختصاص داده شد.
این در حالی است که این ملک اصالتا متعلق به حوزه علمیه است و در جلسه مذکور نیز، درخواست شد تا پیگیری های لازم برای تحویل این ساختمان از حوزه علمیه جهت بازسازی سینما انجام شود.
در تاریخ پانزدهم شهریور ماه مصاحبه علی سعیدی شهردار منطقه یک کرمان در خبرگزاری ها منتشر شد که خبر از انجام مذاکرات شهرداری با حوزه علمیه کرمان در این راستا می دهد در حالی که حجت الاسلام والمسلمین حسین الله وردی، در گفتگو اختصاصی با ناب نیوز ضمن تکذیب این خبر، از انجام مذاکره با شهرداری اظهار بی اطلاعی کرد.
وی در ادامه به سند مکتوبی اشاره کرد که نشان می دهد این ملک به صورت قانونی در تصرف حوزه علمیه و وقف آن است.
در ادامه، عکس هایی از این مکان مشاهده می کنید، در این تصاویر می توان محل هایی شبیه حجره در حوزه های قدیمی مشاهده کرد و شباهت این مکان به حوزه های قدیمی می تواند دلیلی بر این ادعا باشد که این سینمای مخروبه، در حقیقت مدرسه ای بوده که در اثر خصومت شاه پهلوی تخریب شده است.
باتوجه به اینکه این مکان وقفی است و نیت واقف برای آن، مدرسه علمیه بوده، این طور به نظر می رسد که باید هزینه در نظر گرفته شده برای مرمت آن، صرف بازسازی مدرسه علمیه که صاحب اصلی این مکان است، گردد.
انتهای پیام/







 










