خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
به گزارش ” صبح رابر” سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص توصیه مقام معظم رهبری به دولت برای کمک گرفتن از بسیج در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: چندی پیش سردار دهقان وزیر دفاع با من تماس گرفت و گفت قرار است جلسه ای در این خصوص برگزار کنند.
وی با بیان اینکه هنوز منتظر اعلام زمان نهایی این جلسه هستیم، گفت: این جلسه پس از پیشنهاد رهبری و با پیگیری آقای جهانگیری قرار است برگزار شود.
نقدی همچنین تصریح کرد: در اوایل دولت قبلی طبق روال گذشته، برخی از پیشنهادات خود را در عرصه اقتصاد مقاومتی به صورت مکتوب به دولت ارائه دادیم که البته جوابی هم به ما داده نشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان خاطرنشان کرد: ما این طرح ها را به صورت پیشنهاد به دولت داده ایم؛ ولی طراحی اصلی بر عهده خود دولتمردان است.
انتهی پیام/











