بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش“صبح رابر”؛ به نقل از ” پایگاه اطلاع رسانی بوتیا “، قبل از آغاز رسمی شصت و هفتمین نمایشگاه کتاب فرانکفورت، حاشیه های این نمایشگاه شروع شد،این بار یهودیان و صهیونیست ها برای توهین به مسلمانان و جریحه دار کردن احساسات آنان از سلمان رشدی، نویسنده مرتد ، برای سخنرانی در مراسم افتتاحیه و حضور در نشست خبری دعوت کردند.
سلمان رشدی نویسنده کتاب آیات شیطانی طبق فتوای امام خمینی (ره) مرتد است و باید به قتل برسد، او که به دنیای اسلام و مقدسات این دین آسمانی توهین و قلوب مسلمانان جهان را جریحه دار کرده است امروز سر از حصار حفاظتی خود بیرون آورده و گمان می کند با اوضاع امروز جهان حاشیه ای امن برای خود پیدا کرده است.
در پی انتشار خبر حضور سلمان رشدی به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه کتاب فرانکفورت، اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با صدور بیانیه ای اعتراض خود را در واکنش به این اقدام به رئیس اتحادیه ناشران آلمان بیان کردند و خواستار تجدید نظر در نحوه برگزاری مراسم افتتاحیه این نمایشگاه شدند.
محمود آموزگار در گفت و گو با خبرنگار ” بوتیا ” در این رابطه گفت: از آنجایی که آثار سلمان رشدی موجب جریحه دار شدن احساسات میلیون ها مسلمان در سراسر جهان شده است، با اطلاع از حضور وی به عنوان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب فرانکفورت، اعتراض خود را در بیانیه ای به رئیس اتحادیه ناشران آلمان اعلام کردیم.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران افزود: در پی صدور بیانیه و اعتراض ایران، طبق آخرین جوابیه ای که توسط رئیس ناشران آلمان به ما داده شده است، قرار شد که این شخص در نمایشگاه حاضر نشود، حال اینکه این مسئله نظر نظام را تامین می کند بستگی به مسئولین نظام جمهوری اسلامی دارد.
انتهای پیام/










