حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “ صبح رابر” مسائل مربوط به پس از برجام از نظرمقام معظم رهبری مهمتر از برجام است. همانطور که می دانید، آمریکا قابل اعتماد نیست و خیلی زود بر خلاف آنچه تصورش را می کنید؛ دبه می کند. برجام یکی از زمینه نفوذ دشمن است. کاری نکنید؛ که هدف دشمن محقق شود.
آیا با موضوع هسته ای، همه مشکلات اقتصادی بر طرف می شود. چرا که راه حل اقتصاد کشور تحقق اقتصاد مقاومتی که شرط اولیه آن قناعت و صرفه جویی است.
پس از انقلاب اسلامی برخی شخصیت های سیاسی خائن نبودند اما دچار اشتباهات محاسباتی در آمریکا شده اند و به این نتیجه رسیدند در برابر امریکا تواضع نشان دهند و با مذاکره می توانند از خصومت آنها بکاهد. هر چند امام (ره) و رهبر انقلاب به این افراد اجازه ندادند، که دیدگاه خود را بر ملت و نظام تحمیل کنند. اما امروز عده ای می خواهند با سوء استفاده از موقعیت خود زمینه را برای برقراری رابطه با آمریکا فراهم کند و زمینه نفوذ آنان را در ایران ایجاد کنند و البته عملکرد آنان خواسته و یا نا خواسته موجب نفوذ دشمن در عرصه های فرهنگی اقتصادی ایران شده است.
توهین و تهدید مقامات ارشد کشور را به هیچ وجه نمی توان توجیه کرد، اما تلخ تر از تهدید و توهین سکوت آنانی بود که باید از شاکله و تمامیت مجلس دفاع می کردند و برائت خود را از اینگونه سخنان اعلام می داشتند که حیف و صد حیف که هیچ کس به پا نخواست. اعتبار مجلس به آن است که هر نماینده ای حق داشته باشد، در چارچوب و قواعد نظر خود را بیان کند و هر چه این روند آرام تر و منطقی تر صورت گیرد نشانه توسعه یافتگی است و پذیرش حق اکثریت و اقلیت از نماد های دموکراسی است، چرا که نظام جمهوری اسلامی در جهت تأمین خواست و نیاز مردم گام بر می دارد .
حال اینکه امروز برجام موضوع بحث و جدل های سیاسی شده در حالی که عده ای از کاسبان تحریم به همراه کاسبان سیاسی تلاش می کنند بر خلاف توصیه رهبری برای همدلی و همزبانی با ایجاد اختلاف جامعه را وارد فضای دوقطبی کنند، و اشتباهی که قبلا در تاریخ انقلاب اسلامی تجربه کردیم و هر روز داریم هزینه آن را می پردازیم؛ مجلس و نمایندگان آن باید مبادی آداب و اخلاقی و اسلامی رفتار کنند.
نفوذ دشمن دغدغه مقام معظم رهبری است و سیاست رسمی و شفاف جمهوری اسلامی ایران آن است که مذاکره با آمریکا ممنوع است به خاطر ضرر های بیشماری که دارد و لذا همه باید برای دفاع از استقلال کشور و مقابله با این تهاجم به پا خیزند.
همانگونه که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: اگر برای یاری دین خدا آماده و پا به رکاب باشیم، قطعاً وعده الهی مبنی بر نصرت یاری کنندگان دین خدا، محقق خواهد شد و بدخواهان نظام اسلامی در طرح ها و برنامه های امنیتی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی شکست خواهند خورد.
انتهای پیام /











