به گزارش ” صبح رابر“؛ به نقل از “ناب نیوز” پیام فضلی نژاد، محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان در پنجمین نشست گفتمان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در طبقه مدیران میانی همه در قالب حزب کارگزاران هستند؛گفت: طبقه دانشگاهی مخزن تئوریک این مدیران محسوب می شود تا هرجا کم آوردند به نظرات این طبقه ارجاع دهند، این دو یکدیگر را به خوبی هم افزایی کرده و در مقابل اگر کسی چیزی بگوید یا حرف حساب بزند، به او بی سواد می گویند.
وی با بیان اینکه درواقع چهارچوب مشخصی تعیین می کنند که همه باید در آن حرف بزنند، افزود: نوعی انجماد علمی در مدیران دولتی و دانشگاهیان وجود دارد که وقتی ببینند تئوری ونظراتشان مورد تزلزل قرار گرفته، عصبانی می شوند.
نظریه پردازان غربی نیز تنها راه شکست لیبرالیسم اقتصادی را اقتصاد مقاومتی می دانند
این محقق در ادامه اذعان کرد: سردبیر یکی از مهم ترین مجلات آنها در یکی از جلسات خصوصی تکنوکرات ها، گفته که دست ما خالی است و لیبرالیسم به بن بست رسیده است و صرفا در حال تکرار نظریات گذشته هستیم؛ تنها کاری که باید کرد اختلاف انداختن بین اصولگرایان است چرا که اگر باهم منسجم شده و با تئوری های قوی مثل اقتصاد مقاومتی جلو بروند، لیبرالیسم در مقابل آن خلع صلاح خواهد شد.
وی با اشاره به دیدگاه برخی نظریه پردازان غربی عنوان کرد: آنها هم اذعان کرده اند اگر می خواستند برنامه ای برای اقتصاد ارائه دهند، برنامه های رهبر انقلاب را می دادند، آنها معتقدند توسعه اقتصادی از بین رفته، لیبرالیسم شکست خورده و تنها را مقاومت اقتصادی است.
برجام شکننده قدرت ژئوپولتیک ماست
فضلی نژاد در ادامه با بیان اینکه برجام شکننده قدرت ژئوپولتیک ماست، تصریح کرد: برجام بستر نفوذ و در ادامه همان سیاست های سرمایه داری رانتی است؛ ما تا ۱۵ سال آینده با بحران انرژی مواجه خواهیم شد و به انرژی های تجدیدپذیر نیاز داریم.
وی بیان کرد: قدرت هژمونی وحضور ما در سوریه، عراق و لبنان مارا به دنیا معرفی می کند اما برجام قدرت ژئوپولتیک مارا شکسته و اجازه توسعه هسته ای به ما نمی دهد؛ با توجه به اینکه به دلیل آلودگی هوا نمی توانیم کارخانه های بزرگ ایجاد کنیم لذا در چند سال آینده به غیر از راه هسته ای نمی توان از طریق دیگری برق تولید کرد.
محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان اظهار کرد: برجام در این دوره در حالی اجرا می شود که آیندهپژوهان معتقدند باید همان مسیر گذشته را ادامه داد که یکی از این افراد دکتر نخعی، رئیس یکی از نیروگاههای آمریکا می باشد که گفت تعجب می کنم که چرا در برجام به یک کشور در حال توسعه توصیه شده چنین کارهایی انجام ندهد چرا که دنیا تا ۱۵ سال آینده با تمدن انرژی مواجه است و تمدن آینده تمدن انرژی می باشد و ما چیزی امضا می کنیم که مانع رسیدن به این تمدن است.
اصولگرایان باید تشکیلات قوی و منسجمی برای از بین بردن لیبرال به وجود آورند
فضلی نژاد با بیان اینکه توافق سعدآباد از برجام چیزی کم نداشت، ابراز کرد: شاید برجام نیز به سرنوشت سعدآباد دچار شود اما حساسیت عمومی آن به دلایلی بیشتر است.
وی تصریح کرد: از سال ۶۸ تا به الان، حاکمیت ما به دست لیبرالیسم ها بوده و حتی بدنه دولت احمدی نژاد نیز از کارگزاران بوده است.
فضلی نژاد خاطرنشان کرد: مهم ترین برنامه اصولگرایان برای دولت آینده است نه مجلس؛ برنامه باید در راستای به وجود آوردن تشکیلات قوی و منسجم باشد تا بدنه لیبرال را از بین ببریم و به این جهت باید آسیب شناسی شده و چالش های آینده دیده شود.
بزرگترین گناه هاشمی رفسنجانی، حمایت ۲۵ ساله از فساد رانتی است
وی در ادامه یادآور شد: باید تبعات نفوذ را شناخت و مشکلات اجتماعی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را بررسی کنیم و بدانیم چه کسی مسئول است.
فضلی نژاد اذعان کرد: دولت و برخی مسئولین از این گونه فسادها سود می برند و اگر از مفسدان حمایت نشود، بانک ها زمین می خورند لذا اقدام عملی مناسبی در مقابل آن انجام نمی شود.
محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه باید جلوی فساد اقتصادی گرفته شود، بیان کرد: این نتیجه فساد رانتی آقای هاشمی است و بزرگترین گناه و جرم وی، حمایت ۲۵ ساله از فساد رانتی است و باید به خاطر آن محاکمه شود.
اگر مصرف گرایی در جامعه ادامه یابد سبک زندگی واقتصاد از بین می رود
وی مشکلات اجتماعی مانند طلاق و عدم توانایی در تشکیل زندگی را از تبعات این نوع سیاست گذاری ها دانست و عنوان کرد: مصرف گرایی نیز از دیگر مشکلاتی است که به وجود امده و ایران را تبدیل به یک بازار بزرگ و بهشت برندهای دنیا کرده است؛ شهر ها به مراکز تجاری تبدیل شده و با این مراکز تجاری نفوذ فرهنگی اقتصادی به راه انداخته اند.
فضلی نژاد با بیان اینکه مصرفگرایی نشان تبعیض طبقاتی و نابرابری اجتماعی است، گفت: به گفته مشاوران، سیاست دولت فعلی ، سیاست نئوکینزی به معنای مصرفگرایی و تحریک تقاضا در جامعه است و این به معنی دامن زدن به مصرفگرایی می باشد که در پی آن وضع فرهنگ خراب خواهد شد و در صورت ادامه یافتن این وضع، سبک زندگی از حال فعلی بدتر شده و اقتصاد نیز از بین می رود، شاید گاهی فقط یک شوک موقت به اقتصاد بدهند اما در دراز مدت اقتصاد به سمت فروپاشی پیش میرود.
ایجاد جبهه مقاومت مردمی تنها راه مقابله با سرمایه داری رانتی است
این پژوهشگر افزود: وقتی به مسئولین گفته می شود با فضای موجود مبارزه کنید می گویند نمی توانیم، پس چه کسی می تواند؟
وی تصریح کرد: راه حل این است که جبهه مقاومت مردمی را در مقابل مدیران لیبرال ایجاد کنیم و با هم افزایی این جبهه ها مملکت را از دست سرمایه داران رانتی که هاشمی رفسنجانی در رأس آنهاست، خارج کنیم.
فضلی نژاد در ادامه به تشریح ابعاد پروژه جدید نفوذ پرداخت و اظهار کرد: مطلبی در هفته نامه صدا با تیتر ” چگونه با امپریالیسم مبارزه کنیم ” منتشر شده بود که تبلیغ می کرد برای مبارزه با آمریکا باید به سراغ سرمایه داری امپریالیستی برویم و با مقدمات زیبا می گویند باید از زهر، پادزهر ساخت وبرای دست یافتن به توسعه و رفاه راهی به جز مدل آزمایش شده سرمایه داری نیست.
پالایشگاه ها و تولید نفت در ایران از اصلی ترین روزنه های نفوذ است
وی اذعان کرد: ما از جهات مختلفی تحت هجوم قرار گرفته ایم شامل اقتصاد سرمایه داری، خطر تجزیه جتماعی تا ۱۵ سال آینده، بحران های فزاینده پیش رو، سبک زندگی و اقتصاد وابسته ای که شاه ایجاد کرد و هاشمی نیز آن را تمام کرد.
محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان به سرمایه گذاری غرب در سایر کشورها اشاره کرد و گفت : نیروی کار ارزان و جهانی دلیل این امر است و یکی از اصلی ترین روزنه ها برای نفوذ و تغییر جامعه ما، همین پالایشگاه ها و تولید نفت و اکتشاف آن در ایران می باشد که اگر اینگونه نفت را استخراج نمی کردند این مشکلات ایجاد نمی شد و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب به اقتصاد بدون نفت تاکید داشتند اما تکنوکرات ها به این سخن خندیدند.
اشراف کامل به مسائل مختلف و تقویت فقه اجتماعی، لازمه مقابله با جریان نفوذ است
فضلی نژاد عنوان کرد: ما باید در مقابل ژنرال ها و سربازان جریان نفوذ خود را مجهز کنیم و بر مسائل فرهنگی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جدی کار کنیم.
وی افزود: وقتی با مطالعه دست خود را پر کنیم و طرف مقابل بداند که به مسائل اشراف کامل داریم، می توانیم مانع از فریب مردم شده و در نتیجه مردم مقابل صغری و کبری های چیده شده توسط لیبرال ها می ایستند.
محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان تصریح کرد: فقه اجتماعی نیروهای انقلاب ضعیف شده در حالیکه کمک مردم به مردم برای حفظ انقلاب لازم است و لذا باید ارتباطمان را با مردم قوی کرده و فقه اجتماعی را زنده کنیم.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان انسجام دارند، ابرازکرد: وقتی یکی از آنها زندانی شود، همه برای استقبال از او می روند و به وضع خانواده اش رسیدگی می کنند و بااین کار، پیام اجتماعی مخابره می کنند.
فضلی نژاد تاکید کرد: ما هم باید این بعد اجتماعی را قوی کنیم و صرفا با شعار دادن نمی توان کار کرد.
باید با مصلحت اندیشی و جذب حداکثری، جریان کارگزاران را تضعیف کنیم
این محقق با تاکید براینکه باید باید خیریه ها را هم از دست جریان نفوذ خارج کرده و خود به دست بگیریم، بیان کرد: بسیاری از این خیریه ها به دست بهاییان اداره شده و مشکلات جاسوسی و امنیتی دارد که چندین پروژه آنها در پوشش خیریه ها انجام شده و دستگاه قضا نیز به آنها رسیدگی کرده است؛ البته جریان و نیروهای این نفوذ زیاد نیست و بیشتر با تبلیغات و حجم کاری بالا کار کرده اند.
وی گفت: بدنه حزب کارگزاران ۲ یا ۳ هزار نفر بیشتر نیست و بسیاری از آنها به جهت مسائل مادی ونه اعتقادی در جریان لیبرال حرکت می کنند لذا ما باید تسامح به خرج دهیم و برای جلوگیری از پاشیدن جریان انقلاب، مصلحت اندیشی داشته و با تاکتیک های متفاوت و جذب حداکثری ، جریان کارگزاران را تضعیف کنیم.
محقق و پژوهشگر مؤسسه کیهان خاطرنشان کرد: ما در مدیریت افکار عمومی ضعیف هستیم، جذب مخاطب نداریم و در جزییات کاری انجام نمی دهیم اما نفوذی ها به دقت بحث کرده و کارهای درستی انجام می دهند لذا ما باید برای چراهای مختلف پاسخ آماده کرده و روی نسل جوان کار کنیم، باید برای دوسال آینده تلاش کنیم و جبهه مقاومت اسلامی قدرتمند بسازیم.
انتهای پیام/