دستانِ معجزه /قصه معلم فداکار
دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
زمان واریز سود سهام شب یلدا اعلام شد + جزییات و مبلغ
یارانه نقدی آذرماه ۱۴۰۳، امشب واریز خواهد شد
آغاز ثبتنام کنکور ۱۴۰۴ از فردا
مشمولان جامانده از دریافت سود سهام عدالت، شماره شبا اعلام کنند
رسانه و فضای مجازی حق طلبان عالم را به هم پیوند خواهد زد
پلمب ۷ واحد صنفی مشاور املاک شهرستان کرمان به علت عدم اتصال به سامانه کاتب
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
8:06:42 - چهارشنبه 14 بهمن 1394
مسئول شورای فرهنگی و اجتماعی زنان کشور گفت:وقتی از یک مرکز قانون گذاری بخواهیم که قانون شکنی کند این خلاف عقل و منطق است و پایگاه عقلی ندارد و در کنار آن اجتماع هم این نوع نگاه و نگرش که همان امتیازطلبی ویژه خواری و آقاز
وی افزود: طبق قانون، چهار دستگاه نظام از جمله وزارت اطلاعات، وزارت کشور و ثبت احوال و نیروی انتظامی بر طبق ضوابط قانونی بایستی اطلاعات و سوابق لازم را به شورای نگهبان ارائه دهند تا مورد بررسی برای تأیید یا سلب صلاحیت قرار گیرد.
خزعلی تشریح کرد: سلب صلاحیت بدین معنا است که فرد دارای سابقه¬ی سوء است که طبق قانونی که به رأی مردم گذاشته شده و مردم به این قانون رأی داده¬اند و نیز منطبق با گزارشات رسیده از این چهار دستگاه، فرد صلاحیت برای قانون گذاری ندارد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تشریح کرد: عدم احراز صلاحیت بدین معنا است که عده ای هستند که سوابقشان مشخص نیست ضمن این که همه انسان ها که سوابقشان مشخص نیست اصل بر برائت است اما در این منصب که قانون گذاری است برائت کافی نیست و باید داشتن صلاحیت احراز شود زیرا قانون موظف کرده که صالحین جامعه باید در مسیر قانونگذاری گام بردارند و طبق قانون شورای نگهبان باید صالح بودن فرد یا افراد را احراز نماید.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان داشت: برای مثال در رشته ی پزشکی در دوره های مختلف وقتی به کسی می گویند می توانی به عنوان متخصص کار کنی که احراز شود بدین معنا که فرد تخصص، توانایی علمی، عملی، مهارتی و تجربی را دارد و نمی¬بایست به صرف ادعا یا نسبت به پدری عالم و بزرگوار مانند دکتر قریب یا دکتر حسابی به فرزندش از باب احترام مدرک دکتری و فوق تخصص داد و او حاضر به بررسی علمی و ارزشیابی نباشد.
وی افزود: حق نداریم به صرف این که بگوییم فرد خوبی است یا از خانداان بزرگ و شریفی است به او اجازه¬ی عمل جراحی دهیم بلکه صلاحیت خود فرد باید تایید شود.
دکتر خزعلی خاطر نشان کرد: صلاحیت در هر رشته تخصصی عبارتست از داشتن تعهد ، تخصص و تجربه در آن موضوع یعنی که فرد هم تلاش وسیع علمی کرده باشد و هم متعهدانه به آن کار بخواهد عمل کند و همچنین یک دوره ی تجربی که نمایانگر مهارت اوست انجام داده باشد.
مسئول شورای فرهنگی و اجتماعی زنان تاکید کرد: در بحث قانون گذاری و بالاتر از آن مجلس خبرگان نمی توان به صرف این موضوع که انسان شریفی است و در شرایط خانواده بیار ولایی زندگی کرده است او را تایید کرد.
بدیهی است این با مشی و سیره عملی حضرت امام (ره) و خاندان شریف ایشان نیز هماهنگ نیست و با سابقه درخشان این بزرگواران به ویژه فرزند ارشد حضرت امام دکتر مصطفوی که بیشتر از همیشه رعایت می کنند و نیز توصیه مؤکد حضرت امام به ابوی گرام ایشان حجت¬الاسالم حاج احمد آقا مبنی بر نپذیرفتن مسئولیت¬ها و پست¬هایی که مطرح بود شاهد این مدعاست.
خزعلی اشاره کرد که این یک تربیت دینی و متن صریح قرآن در سوره احزاب است که بستگان نزدیک مسئولین و اولیاء الهی به دلیل نقش الگویی مراعات مضاعت و دورباشی خود را حفظ کنند و حتی از بستگان سببی مانند همسر می¬خواهد که اگر تحمل رعایت حدود این جایگاه را ندارید از پیامبر جدا شوید ولی مادامی که این نسبت و جایگاه را دارید ملزم به رعایت بیشتر حدود هستید.
وی ادامه داد: وقتی از یک مرکز قانون گذاری بخواهیم که قانون شکنی کند این خلاف عقل و منطق است و پایگاه عقلی ندارد و در کنار آن اجتماع هم این نوع نگاه و نگرش که همان امتیازطلبی ویژه خواری و آقازاده سازی را برنمی¬تابد.
خزعلی با بیان این که این نوع رویکردها و نگاههای قانون شکنانه فرزندان را آلوده می کند بیان داشت: همین گونه نگاهها منجر به تغییر و سبک زندگی فرزندان مسئولین شده است و با تحمیل این حرکت¬ها به جامعه ضربه زده شد.
استاد دانشگاه تهران اذعان داشت: این که فردی به دلیل فرزند مسئول بودن و یا فرزند وزیر و یا وکیل بودن باید امتیاز داشته باشد نگاه قانون شکنانه است که گناه آن برای مسئولین قانونگذاری بزرگتر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در مسئولیت های خطیر و کلان به طور اخص و ویژه افراد یا باید در آن رشته وارد نشوند و یا باید ثابت شود که توانایی دارند، بخصوص اگر می خواهد مسئولیت مهمی را بپذیرد که برای جامعه باعث خدمت و یا خدای ناکرده باعث لغزش شود.
وی افزود: توقع این نوع فکر خلاف عقل ، منطق و قانون است و از شورای نگهبان می خواهیم مثل همیشه به دستور امام بر اجرای قانون پایبندی کند و بدانند که امام در راستای قاطعیت شورای نگهبان فرمودند مخالفین با شورای نگهبان مفسدند و به دستور مقام معظم رهبری «مدظله العالی» اجرای قانون را به عنوان حق¬الناس با صلابت انجام دهد .
خزعلی تاکید کرد: پس از رأی و انفاذ شورای نگهبان هیچ کس حق ندارد با آن مخالفت کنند و در جای دیگر مخالفین شورای نگهبان را مفسد دانستند و این عین کلمه فسق در قرآن است که خروج از حق عدالت و قانون است. (برگرفته از صحیفه امام جلد ۱۴ ص۳۷۰)
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان بیان داشت: شورای نگهبان باید حق الناس را به درستی عمل کند، کسی که صلاحیت دارد او را وارد عرصه ی انتخابات کنند و در غیر این صورت حق حضور در عرصه انتخابات را به فرد یا افراد ندهد و از قانون و حق مردم که به آنها اعتماد کرده اند مراقبت و حراست کند.
انتهای پیام/