بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
9:08:46 - شنبه 17 بهمن 1394
دولت در شرایطی ۱۰٫۵ میلیارد دلار هزینه خرید هواپیما از شرکت ایرباس می کند که نهایتا ۷ میلیارد دلار سهم از دارایی های آزاد شده پس از تحریم ها دارد و این خرید در زمانی رخ می دهد که رئیس جمهور مهم ترین مشکل کشور را بیکاری، رکود و عدم رونق اقتصادی می داند.
به گزارش ” صبح رابر“؛ به نقل از سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دولت در شرایطی ۱۰٫۵ میلیارد دلار هزینه خرید هواپیما از شرکت ایرباس می کند که نهایتا ۷ میلیارد دلار سهم از دارایی های آزاد شده پس از تحریم ها دارد و این خرید در زمانی رخ می دهد که رئیس جمهور مهم ترین مشکل کشور را بیکاری، رکود و عدم رونق اقتصادی می داند.
این در حالی ست که فرودگاه های کشور؛ زیرساخت های لازم برای هواپیماهای ایرباس و قاره پیما را نداشته و حتی پارکینگ مناسب و محفظهای که بتوان در آن از این هواپیماها محافظت کرد پیش از این وجود نداشتند.

انتهای پیام/









