بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
به گزارش ” صبح رابر“؛ به نقل از “ورزش خبر ” زهرا نعمتی بانوی تیرانداز کرمانی با قراردادی ۱۰ ساله به عضویت تیم مس کرمان در آمد و از این پس تحت نام این باشگاه بر روی پیراهن خود تیر خواهد انداخت .
نعمتی که با درخشش خود توانسته است برای ایران در هر دوقسمت افراد سالم و معلولان کسب سهمیه کند واز همین رو نام خود را بر سر زبانها بیاندازد و به همین مناسبت به عنوان پرچمدار کاروان ایران در المپیک ریو شناخته شده است با حضور در باشگاه مس و امضای قرارداد رسمی با این باشگاه به مدت ده سال ورزشکار باشگاه مس شد .
در مقابل باشگاه مس نیز متعهد شده است که مطابق قرارداد امضا شده بین طرفین، امکانات و شرایط لازم برای آمادگی هرچه بیشتر این ورزشکار را در اختیار او قرار دهد.
همچنین خانم سمیه عباسپور دیگر تیرانداز معلول کرمانی نیز که در بازیهای پارالمیک ریو شرکت خواهد کرد نیز با باشگاه مس قرارداد امضا کرد تا این ورزشکار شایستهی کرمانی نیز به عضویت باشگاه مس درآید.
انتهای پیام/











