ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
18:51:22 - شنبه 7 فروردین 1395
تحقیقات حاکی از آن است که برخی از حساسیتها و آلرژیهایی که کودکان در دوران کودکی تجربه میکنند ممکن است علامت و نشانهای از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در آینده باشد.
به گزارش ” صبح رابر”؛ بسیاری از آلرژیها در دوران کودکی با حساسیتهای فصلی اشتباه گرفته میشود و تلاشی برای درمان قطعی آنها نمیشود اما همین آلرژیهای فصلی میتواند خود زنگ خطری برای پیشبینی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در بزرگسالی باشد که میتوان با توجه و افزایش آگاهی آنها را درمان یا مهار کرد.
کودکانی که مبتلا به آسم، رینیک آلرژیک یا اگزما هستند و یا از حساسیتهای فصلی رنج میبرند بیشتر امکان دارد که در سنین جوانی به بیماریهای قلبی مبتلا شوند.
تحقیقات نشان داده است که کودکانی که از چنین آلرژیهایی رنج میبرند نسبت به کودکان دیگر بیشتر امکان دارد که فعالیت بدنی کمتری داشته باشند و در نتیجه اضافه وزن بیشتری داشته باشند و یا چاق شوند. از طرف دیگر، کودکان و نوجوانانی که مبتلا به آسم و یا رینیک آلرژیک هستند احتمال اینکه فشار خون و یا سطح کلسترول بالایی داشته باشند دو برابر است. فشار خون بالا و همینطور کلسترول بالا خود عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی است و این گونه کودکان را بیشتر در معرض این قبیل بیماریها قرار میدهند.
مطالعات متعددی نشان داده است که بیماریهای آلرژیک میتواند تاثیرات منفی بر جنبههای متفاوت سلامتی کودکان داشته باشند. البته ممکن است با درمان آلرژی در همان کودکی بتوان خطر ابتلا به بیماریهی قلبی را در جوانی و بزرگسالی کاهش داد. با تغییر سبک زندگی کودک، پیروی از برنامه غذایی مناسب و ورزش و فعالیت بدنی مناسب همراه با مراجعه منظم و مکرر به پزشک میتواند راه حلی مناسب برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی در کودکان مبتلا به آلرژی باشد.
منبع: Medical Daily News
انتهای پیام/