اثر طبیعی رابر ثبت ملی شدند
حکم اعدام ۴ متهم توزیع مشروبات الکلی مرگبار در کرج
مراسم دعای عرفه درگلزار شهدای گمنام رابر
نتایج اولیه آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد
اعلام نتایج نهایی آزمون آموزگاری بهزودی
اهدای جوایز صرفهجویی برق از هفته آینده
شرایط معافیت سربازی به واسطه کفالت پدر
حماسهها کشور ما را امروز به عزت و بالندگی در دنیا رساند
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
18:53:46 - شنبه 7 فروردین 1395
افراد مبتلا به دیابت با مصرف کنترل شده عسل سطح قندخونشان افزایش نمییابد.
به گزارش “صبح رابر”؛ زاهد متخصص داخلی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مصرف عسل در افراد دیابتی گفت: پزشکان معتقدند که افرادی که دچار عارضه دیابت هستند با مصرف کنترل شده و محتاطانه عسل فرآوری شده و کاملا طبیعی در حد نیاز ضروری بدن اشکالی ندارد و سطح قندخون افزایش نمییابد.
وی بیان کرد: یک فرد دیابتی میتواند در روز ۵۰ گرم فروکتوز که همان شیرین کننده عسل است مصرف کند، بدون آنکه قند خونش افزایش یابد اما به طور کلی مصرف عسل به علت ترکیب پروفایل لیپیدیاش واقعا مضر است.
این متخصص افزود: هر قاشق غذاخوری عسل معادل ۶۴ کالری است و ۵/۸ گرم فروکتوز دارد و این به معنی اثر لاغری این ماده طبیعی و مقوی در بدن افراد است.
زاهدی ادامه داد: افراد دیابتی بهتر است به جای استفاده از قند و شکر، عسل مصرف کنند تا سطح قند خونشان کمتر دچار نوسان شود و مشکل دیابتشان تا حدودی برطرف میشود.
وی در پایان گفت: عسلی که از شهد گلها و به وسیله زنبور تهیه شده است بسیار مقوی و میزان قند آن در حد قابل قبول برای افراد مبتلا به دیابت است.
انتهای پیام/