حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر“؛ به نقل از ”رودبار ما“؛ با بالا گرفتن اختلافات شورای اسلامی شهر و شهردار زهکلوت با شهردار ی رودبار عاقبت شورای شهر و شهردار زهکلوت به صورت دسته جمعی استفاء دادند.
صبح امروز اعضای شورای شهر و شهردار زهکلوت با توجه به تضییع حق و حقوق شهرداری این شهر و نادیده گرفتن حق از طرف نهاد های مربوطه و به نتیجه نرسیدن پیگیری شورا به صورت دسته جمعی استفاء دادند.
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگاررودبار ماگفت: نقص توافقات باجه عوارض شهرداری رودبار باعث استفاء دسته جمعی شورای اسلامی وشهردار زهکلوت شد.
شنیده حاکی از این است بیش از ۸۰۰میلیون تومان عوارض جمع آوری شده که قرار بود طبق توافقات ۴۰درصد آن به شهرداری زهکلوت واگذار شود، گویا این درصد واگذار نشده است و این امر نارضایتی و نهابتأ استعفای دسته جمعی شورا وشهردار زهکلوت را در برداشت.
هردو شهرداری دغدغه عمران شهری را بر عهده دارند اگر دولت تلاش کند و منابع در آمدی شهرداری را افزایش دهد دیگر شاهد بروز چنین مشکلاتی نخواهیم بود.












