پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

5:57:39 - یکشنبه 6 مرداد 1392
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
نگاهی آماری به برخی نتایج جالب در انتخابات ۹۲
مدعیان دروغ تقلب در انتخابات ۸۸، رای ۱۰۰ درصدی روحانی در برخی حوزه‌ها را نمی‌بینند؟! به گزارش “صبح رابر “به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا چهار سال از ماجرای فتنه ۸۸ و دروغ بزرگ تقلب می‌گذرد اما هنوز مردم ایران فراموش نکرده‌اند که یک جماعت سیاسی چگونه دستاورد ارزشمند انتخابات ریاست جمهوری دهم و مشارکت […]

مدعیان دروغ تقلب در انتخابات ۸۸، رای ۱۰۰ درصدی روحانی در برخی حوزه‌ها را نمی‌بینند؟!

به گزارش “صبح رابر “به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا چهار سال از ماجرای فتنه ۸۸ و دروغ بزرگ تقلب می‌گذرد اما هنوز مردم ایران فراموش نکرده‌اند که یک جماعت سیاسی چگونه دستاورد ارزشمند انتخابات ریاست جمهوری دهم و مشارکت ۸۵ درصدی را به یک حادثه تلخ تبدیل کردند و با بهانه‌ها و دلیل‌های بیهوده و واهی، مدعی تقلب در انتخابات شدند.

به گزارش رجانیوز، یکی از ادعاهای فتنه‌گران باری اثبات دروغ بزرگ تقلب، رای تام و تمام به یک کاندیدا در یک صندوق بود. اگرچه رای همه اهالی یک روستا یا منطقه کوچک به یک نامزد واحد به دلیل ویژگی‌های قومی و قبیله‌ای برخی مناطق ایران و فرهنگ‌های مختلف در سراسر کشور، امری عجیب نیست و احتمال وقوع آن نیز بسیار محتمل است اما همین مساله به عنوان یکی از دستاویزهای فتنه‌گران برای توجیه دروغ تقلب استفاده شد.
 
با این حال و در حالی که مدعیان تقلب در سال ۸۸ برای اثبات مدعای خود به صندوق‌هایی استناد می‌کردند که ۱۰۰ درصد آرای آن‌ها به نفع یک کاندیدا بوده است.
 
با این حال، در این دوره نیز در هشت استان کشور که شامل ۱۷ شهرستان بوده، ۹۷ شعبه رأی وجود داشتند که در آن‌ها آرای صددرصدی وجود داشته است. محسن رضایی در خوزستان، چهارمحال و کهکیلویه بیشترین رأی صددرصدی را داشته و سپس حسن روحانی در جایگاه دوم صندوق‌های صددرصدی قرار دارد.
 
اکنون مدعیان تقلب باید پاسخگو باشند که چطور ممکن است در یک صندوق، صد در صد آرا به نام حسن روحانی باشد. این مساله از آنجایی قابل اهمیت است که ابطال چند صندوق رای به همین دلیل می‌توانست سرنوشت انتخابات را عوض کند و انتخاب قطعی رئیس‌جمهور را به دور دوم می‌کشاند اما مسئولین برگزاری انتخابات با حراست دقیق از آرای مردم، زمینه را برای انتخاب شفاف مردم فراهم کردند.
 
از سوی دیگر، یکی دیگر از مستندات مدعیان تقلب در سال ۸۸، آرای بالا‌تر از واجدان شرایط در برخی شهرستان‌ها بود. برای مثال میزان مشارکت در استان یزد بر اساس آمار وزارت کشور بیش از صد درصد بوده‌است. استان مازندران نیز دارای مشارکت بالای ۱۰۰٪ بود.
 
 
در‌‌ همان زمان، رسانه‌های جریان فتنه این مساله را نشانه تقلب عنوان کردند و حتی یکی از خبرنگاران خارج‌نشین نیز در مقاله‌ای در روزنامه گاردین انگلیس، این مساله را اصلیترین دلیل اثبات وقوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ عنوان کرد.
 
اگرچه در‌‌همان زمان کامران دانشجو، رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور هم آرای حوزه‌هایی را که بیش از ۱۰۰٪ بوده‌اند، بدلیل وجود «رأی‌های شناور» (شهروندان مسافر) دانست اما فتنه‌گران نخواستند این مساله را بپذیرند و بر دروغ بزرگ خود پافشاری کردند.
 
تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی و کمیته موسوم به صیانت از آرای ستاد میرحسین موسوی هم این مساله را به عنوان یکی از دلایل جدی اثبات تقلب در انتخابات مطرح کردند و پس از پاسخ وزارت کشور به این شبهه، مسائلی مانند افزایش حقوق کارمندان در آستانه انتخابات را کدهای دیگری درباره تقلب انتخاباتی عنوان کردند.
 
 
اما در این دوره هم در نزدیک به ۴۰ حوزه تکرار شد و اتفاقاً در این حوزه‌ها هم رای حسن روحانی از میانگین ۵۱ درصد بالا‌تر بود. در دوره گذشته هم اعلام شده بود که شهرهای مسافرتی، ییلاقی، دانشجویی، دارای پادگان‌های نظامی و زیارتی علت این افزایش آرا بوده است.
 
یعنی برخی از شهر‌ها به دلایل مختلف نظیر مسافرپذیر بودن و همچنین حضور نیروهای نظامی و دانشجویی که در آمار رسمی، ساکن آن منطقه محسوب نمی‌شوند، سبب می‌شود تا آمار رای دهندگان در یک منطقه بالا‌تر از ۱۰۰ درصد شود و حتی به ارقامی مانند ۱۲۰ یا ۱۳۰ درصد نیز برسد.
 
نگاهی به سایر دعوای فتنه‌گران درباره توسعه و گسترش دروغ تقلب در انتخابات سال ۸۸ هم مشخص می‌کند که این ادعا تا چه اندازه، بی‌پایه و اساس بوده و صرفا به عنوان یک اهرم فشار برای براندازی جمهوری اسلامی ایران و پایمال کردن رای مردم استفاده شده بود.
 

بر چسب ها: , ,
تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب