حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش“صبح رابر”؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با محکومیت شدید اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم، این اقدام را موجب شعله ورتر شدن مشعل انقلاب اسلامی بحرین و شتاب در فروپاشی رژیم دست نشانده این کشور دانست.
در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام غیرانسانی و مغایر با حقوق شهروندی رژیم سفاک و نژاد پرست آل خلیفه در سلب تابعیت ذاتی رهبر شیعیان بحرین، آیت الله شیخ عیسی قاسم که در مغایرت با اصول و ارزشهای دین مبین اسلام و هنجارهای شناخته شده بین المللی و در تضاد با عزت و کرامت مردم جهان عرب و ملت بحرین صورت پذیرفت محصول راهبرد و سیاستهای اسلام ستیزانه نظام سلطه و صهیونیسم و توطئه آل سعود به شمار می رود.
این بیانیه می افزاید: تردیدی نیست اقدام نابخردانه آل خلیفه علیه شخصیتی که نماد برجسته روحانیت معظم شیعه محسوب می شود موجب شعله ورتر شدن مشعل انقلاب اسلامی بحرین و شکل گیری قیامی ویرانگر علیه رژیم وابسته و حاکم بر این کشور خواهد شد.
در ادامه این بیانیه با تاکید بر اینکه بزودی بنیانهای کاخ ظلم و ستم دست نشاندگان آمریکای جنایتکار با عزم و اراده انقلابی مردم بحرین فرو خواهد ریخت، تصریح شده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سران رژیم پوسیده و فاقد مشروعیت آل خلیفه که دچار پوکی استخوان سیاسی شده و با تکیه بر تفرعن رژیم کودک کش آل سعود شمشیر جنایت بر روی مردم مظلوم بحرین کشیده است هشدار می دهد در صورتی که دست از ادامه ماجراجوییهای صهیونیست پسند برنداشته و تسلیم خواسته های برحق مردم این کشور نشود به سرنوشت دیکتاتورهای تشییع جنازه شده سایر بلاد اسلامی گرفتار خواهد شد.
انتهای پیام/











