حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر”؛ رئیس دادگاه عمومی شهرستان رابر در جمع نمازگزاران رابر با گرامیداشت یاد وخاطره شهیدبهشتی و۷۲تن از یارانش و هفته قوه قضاییه گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند شهید بهشتی بااینکه از لحاظ علمی شخصیت برجسته ای بود شناخته نشدند.
جواد طالبیان افزود: تنها کسانی همه ابعاد زندگی این شخصیت بزرگ را به یاد دارند که در هر برهه ای از زمان با بخشی از وجود او و بعضی از ابعاد شخصیتی او سروکارداشته اند.
وی گفت: شهید بهشتی مجموعه ای از خصلتهای پسندیده ونیک بود که شهادت او مکمل شخصیتش بود ومرگ طبیعی مسلما برای ایشان ناچیز بود.
وی همچنین با ارائه گزارش عملکرد این حوزه ضمن قدردانی از مسولین ادارات ومردم به گوشه هایی از اقدامات عمرانی وقضایی دادگاه عمومی رابر اشاره کرد واظهار داشت:عدم وجود ساختمان دادگستری یکی از مشکلات عمده حوزه قضایی شهرستان است که امیدواریم با پیگیریهای انجام شده این مشکل مرتفع شود وشاهد ارتقا دادگاه عمومی رابر به دادگستری باشیم.
طالبیان همچنین بیکاری،اعتیاد،ماهواره،عدم شناخت طرفین از همدیگر وعدم هم شان بودن را از عوامل افزایش طلاق برشمرد.
گزارش از سیوندی
انتهای پیام /











