پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دومین روز سفر به استان کرمان، صبح امروز از بیمارستان جدید در حال ساخت شهید باهنر کرمان بازدید کرد.
کار ساخت بیمارستان جدید ۳۴۰ تختخوابی شهید باهنر کرمان از سال ۸۸ آغاز شده و تاکنون ۸۲ درصد پیشرفت دارد و در هشت طبقه در حال احداث است که تاکنون ۳۵ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
همچنین با حضور وزیر بهداشت، قرارداد ساخت بیمارستان جایگزین ۷۰۰ تختخوابی شفا کرمان به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی جنوب شرق کشور در حوزه سلامت با قرارگاه خاتمالانبیاء منعقد شد.
قرار است بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی جدید شفا در ۶۰ هزار مترمربع و با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط قرارگاه خاتمالانبیاء احداث شود.
در مراسم آغاز عملیات ساخت بیمارستان جدید شفا کرمان با حضور وزیر بهداشت، فاطمه بادپا فرزند شهید مدافع حرم حسین بادپا، کلنگ آغاز این عملیات را به زمین زد.
قاضیزاده هاشمی همچنین از فاطمه بادپا دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اهدای یک جلد کلامالله مجید قدردانی کرد.
منبع/ فارس
انتهای پیام/






