وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ محمدرضا صادقی گفت: برخی از فروشندگان بعد از گذشت تاریخ مصرف مرغ، آن را قطعهبندی و با مواد رنگی به اصطلاح زعفرانی کرده و به عنوان مرغ جوجه کبابی به فروش میرسانند که این اقدام تهدیدی برای سلامت خریداران و مورد تأیید دامپزشکی نیست.
وی با اشاره به ماده ۳۱ قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فرآوری انواع گوشت گفت: هرگونه قطعهبندی، بیاستخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رابر تصریح کرد: در صورت مشاهده موارد مشابه، توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان رابر با متخلفان برخورد قانونی به عمل میآید.
صادقی افزود: بر همین اساس فرآوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بستهبندی دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری از دامپزشکی که زیر نظر مسؤول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند، قانونی و بلامانع است.
منبع :باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/









