۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
21:53:17 - چهارشنبه 24 شهریور 1395
بر اثر تصادف یک دستگاه موتور سیکلت با خودرو پراید در محور رابر به جیرفت در مسیر دوراهی قدرودخانه رابر، یک نفر از سرنشینان موتورسیکلت جان خود را از دست داد.
به گزارش “صبح رابر“؛ تصادف موتورسیکلت با خودروی پراید در محور رابر به جیرفت مسیر دو راهی قدرودخانه از توابع بخش هنزاء این شهرستان منجر به فوت راننده موتورسیکلت شد.
به گفته شاهدان عینی حدوداً سه سرنشین راکب موتورسیکلت ۲۰ ساله بوده است که توسط اورژانس ۱۱۵ قنات ملک و شهرستان رابر به درمانگاه اعزامشده اما اقدامات احیا وی مؤثر نبوده و فوتشده است. و همچنین دو سرنشین دیگر موتورسیکلت که حال یک نفر از آنها وخیم گزارش شده به بیمارستان بافت انتقال یافت.
علت این حادثه در دست بررسی است .
اما نکتهای که مسئولین باید به آن توجه داشته باشند طی یک هفته اخیر در تصادفات شهرستان رابرحداقل یک هموطن فوت شده و۷ نفر دیگر نیز مجروح شده اند.







